«Динамо» перемогло «Ріу Аве» і вийшло у наступний раунд Ліги Європи
Спорт

«Динамо» перемогло «Ріу Аве» і вийшло у наступний раунд Ліги Європи

27 листопада 2014, 23:29
0
0
Сподобалось?
0

Київські динамівці без проблем переграли вдома португальський «Ріу Аве» і достроково здобули путівку у наступний раунд. Заради справедливості слід відзначити, що гості приїхали до столиці України резервним складом, бо давно вже втратили усі шанси на євроарені, натомість готуються до відповідального матчу у внутрішній першості з «Порту».

«Динамо» - «Ріу Аве» - 2:0

Голи: 1:0 - Ленс (53), 2:0 - Велозу (77).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 24. Віда, 26. Бурда, 34. Хачеріді, 16. Сидорчук (Велозу, 63), 17. Рибалка, 90. Беланда, 10. Ярмоленко, 7. Ленс (Гусєв, 81), 22. Кравець (Мбокані, 70).

«Ріу Аве»: 93. Едерсон, 12. Ліонн (Марсело, 83), 15. Пінту, 25. Родерік, 6. Луіс Густаво, 11. Брессан (Дієго Лопес, 64), 14. Вілаш-Боаш, 20. Педру Морейра, 9. Хассан, 13. Боатенг (Укра, 62), 28. Дель Вальє.

Як часто буває у таких випадках, голодні до великого футболу резервісти «Ріу Аве» виявилися кращими за «оригінал». Португальці багато трудилися у першому таймі, навіть пробували перебрати на себе гру першим номером. Але бажання не було підкріплене майстерністю. Динамівці ж створювали моменти, але не забивали.

Зламав нарешті захист португальців на початку другого тайму Ленс. Причому голландець зробив усе самотужки. Накрутив на фланзі кількох оборонців, ще одного обіграв у штрафному майданчику і пробив з-під захисника. Невеличкий рикошет дезорієнтував голкіпера, і м'яч затріпотів у сітці. Гол підкосив моральні сили суперника і головний наставник «Ріу Аве» провів дві заміни. Вони пожвавили гру гостей. Особливо на лівому фланзі оборони нелегко було стримувати Укру. Він створив шикарний момент для Педру Морейри, однак той з метрів семи пробив прямо в Олександра Шовкоського. Уникнути валідольного футболу на заключних хвилинах матчу допоміг Мігель Велозу. Він несподівано опинився на вістрі атаки і гарним ударом головою замкнув подачу від Андрія Ярмоленка.

У паралельному матчі групи «J» данський «Ольборг» переміг румунський «Стяуа» з рахунком 1:0. «Динамо» лідирує у квартеті і має в активі 12 очок, другими йдуть данці - 9 очок, 7 очок і третя сходинка у румунів. У Заключному турі підопічні Сергія Реброва зіграють зі «Стяуа». Українцям потрібно лишень не програти, щоб зберегти за собою першу сходинку.

https://www.youtube.com/watch?v=ovkbWSVJSb4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися