«Чорноморець» витримав «бомбардування» у Луцьку, і повіз додому нічию
Спорт

«Чорноморець» витримав «бомбардування» у Луцьку, і повіз додому нічию

8 березня 2015, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

Стартовий склад «Волині» на домашній матч з «Чорноморцем» після фіаско у Дніпропетровську кардинально змінився. На лаві запасних залишилися свіжо орендовані у «Дніпра» Польовий і Політило. Молодий нападник Петров не потрапив навіть до числа запасних. Натомість місце у старті знайшлося для щойно прибулих з «Металіста» півзахисника В'ячеслава Шарпара та голкіпера Богдана Шуста.

«Волинь» – «Чорномрець» – 1:1

Голи: 0:1 – Жуніч (40 - автогол), 1:1 – Жуніч (77).

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 23. Нємчанінов, 13. Шабанов, 91. Парцванія (30. Гуменюк, 25), 6. Бабенко, 11. Шарпар, 93. Матей (8. Політило, 58), 10. Бікфалві – к, 19. Кобахідзе, 79. Бабатунде (94. Хомченко, 75).

«Чорномрець»: 13. Мартищук, 42. Крнета, 25. Мартиненко, 4. Путраш, 2. Олійник, 24. Гречишкін, 16. Філімонов, 11. Смірнов (22. Кабаєв, 54), 27. Балашов, 39. Васін (94. Данченко, 67), 9. Діденко – к.

Попередження: Парцванія (23), Бабатунде (61) – Кабаєв (75), Балашов (82).

Лучани з перших хвилин активно пішли вперед, затиснувши одеситів поблизу їхніх воріт. Атакувальну міць «Волині» уособлювали Матей, Бабатунде та Кобахідзе на чолі з перекваліфікованим у центрфорварда румунським хавбеком-голеадором Бікфалві. Лучани досить непогано і швидко комбінували і створювали багато можливостей для завершального удару. За півгодини «Волинь» «настукала» по воротах «Чорноморця» з десяток разів, але більшість пострілів були повз ціль. А з надзвичайно небезпечними ударами Бікфалві та Бабатунде впорався Мартищук. Але замість того, щоб забити, лучани пропустили. «Чорноморець» заробив цілу серію стандартів вздовж лінії штрафного майданчика гостей. Останній з них закінчився автоголом від Жуніча, який намагався заблокувати удар Діденка. Як не смішно, але це був перший «удар одеситів» по воротах «Волині».

Гол загострив гру і забезпечив гарячу кінцівку тайму. На 42-й хвилині Балашов міг зробити становище «Волині» зовсім критичним, але бездарно використав вихід на побачення з Шустом. За мить пройшла небезпечна атака від «Волині». Після удару Бікфалві головою, м'яч ледь зачепив стійку воріт.

Невдачі Еріка продовжилися і у другому таймі. За перших десять хвилин після поновлення гри Бікфалві міг не тільки зрівняти рахунок, а й забезпечити відрив у рахунку. Найкращий бомбардир «Волині» щонайменше тричі загрожував воротам суперників з меш штрафного і воротарського майданчиків. Двічі удари були не зграбними, і м'яч ставав легкою здобиччю для Мартищука, а одного разу румун смачно «зарядив» по горобцях. Гарними індивідуальними проходами відзначився Бабатунде, але усе, що йому вдалося здобути, так це жовту картку за симуляцію у штрафному майданчику одеситів. Кількість атак лучан переросла нарешті у якість лише на 77-й хвилині. Підправити катастрофічну ситуацію з реалізацією судилося автору автоголу у ворота «Волині» – Жунічу. Він традиційно пішов на подачу чергового кутового на ворота Мартищука і таки «пробив» голкіпера «Чорноморця». Наступні 16-17 хвилин, враховуючи компенсований час перетворилися на бій усієї «Волині» з воротарем «моряків». Лише його неймовірні сейви після кількох ударів Бікфалві і надзвичайно небезпечного пострілу від Кобахідзе.

У підсумку «Волинь» насилу награла на нічию, хоча заслуговувала на крупну перемогу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися