Віталій Кварцяний не зрозумів свою команду у матчі із «Зорею»
Спорт

Віталій Кварцяний не зрозумів свою команду у матчі із «Зорею»

5 квітня 2015, 22:44
0
0
Сподобалось?
0

Головний наставник луцької «Волині» Віталій Кварцяний був шокований грою і результатом гри своєї команди з луганською «Зорею». Завжди емоційний і багатослівний тренер не міг підібрати слів, щоб прокоментувати матч. Тож на початку прес-конференції у залі, де зібралися журналісти, зависла незручна тиша.

- Дуже порушена була логіка гри. Три тижні команда нормально працювала. Не повинно було бути того, що сталося. Всі програють, не в тому проблема, що є такий результат. Інша справа, як грала команда. Команда сьогодні розвалювалася, розвалювалася, доки не отримала два голи. Потім трохи ожила. Гра була підозріла. Дуже здивований грою Шуста, Жуніча, Шабанова, Нємчанінова. Не те робили Кобахідзе, Матей. Не готовий зі збірної приїхав Бабатунде. Не був схожий на себе Бікфалві. Найгіршу гру у «Волині» сьогодні зіграв Бабенко. Я взагалі команду не зрозумів. Я їм сказав: «Якщо я вас десь образив - треба було мені сказати, я б не приходив на гру».

Ми не повинні були програти сьогодні. Тому коментувати гру повноцінно я сьогодні не можу. Як міг Жуніч за рахунку 1:1 виходити з поля, щоб шнурки поміняти. Відкрився коридор і ми отримали другий гол.

- Було таке, щоб команда за хвилину пропустила два голи?

- Було й три. З «Дніпром», наприклад. Коли ми вигравали 4:1. Тоді хто голи забивав. Сіанкам, Гулієв і два - Алієв. Видно вони були не в курсі. А українці, які сиділи на лавці, були у шоці, коли Сіанкам четвертий гол забив. Жерж ледь не плакав. Напевно вже столик був замовлений, щоб святкувати завершення сезону. А Жерж у цьому був кращий.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися