«Зоря» виграла у «Лестера», але програла у Лізі Європи
Спорт

«Зоря» виграла у «Лестера», але програла у Лізі Європи

4 грудня 2020, 05:45
0
0
Сподобалось?
0

Луганська «Зоря» після трьох поспіль поразок у Лізі Європи ледь не зробила неможливе. Але підвели греки...

«Зоря» – «Лестер» – 1:0

Гол: 1:0 – Сайядманеш (84).

«Зоря»: Василь, Циганікс, Абу Ханна, Фаворов, Іванисеня, Назарин, Кочергін, Юрченко, Кабан, Громов (Перович, 93), Гладкий (Сайядманеш, 81).

«Лестер»: Уорд, Перейра (Томас, 46), Сьоюнджю (Фофана, 17), Морган (Фукс, 56), Джастін, Чодурі, Ндіді (Менді, 56), Барнс, Прат (Медісон, 78), Ундер, Іхеаначо.

Після крупної виїзної перемоги над грецьким АЕКом з рахунком 3:0 у «Зорі» несподівано зажевріла надія подолати груповий раунд Ліги Європи. Для цього луганчанам слід було вигравати усі матчі, що залишилися й сподіватися на сприятливі результати конкурентів. «Зоря» у Києві продовжувала виконувати свою частину цього непростого плану. Підопічні Віктора Скрипника у важкому матчі мінімально обіграли лідера групи «G» – англійський «Лестер». Джкером «Зорі» став Аллахьяр Саядманеш, котрому знадобилося всього три хвилини ігрового часу з моменту виходу на заміну, аби забити вирішальний гол.

А ось друга частина плану провалилася. У паралельному матчі зустрічалися АЕК та португальска «Брага». Для української команди було важливо, аби у Греції португальці втратили очки, аби в очному поєдинку з ними вирішити долю другої путівки у наступний раунд турніру. Але «Брага» взяла гору з рахунком 4:2. Й тепер, не зважаючи на перемогу, «Зоря» втратила шанси на вихід з групи, а матч останнього туру перетворився на формальність.

Натомість у середу київське «Динамо» програло свій матч у Лізі Чемпіонів туринському «Ювентусу» з рахунком 0:3, але у столичному клубі не приховували, що не дуже розраховували на цей поєдинок. Адже, попри поразку, для киян доля третього місця у групі й, відповідно путівки в у плей-офф Ліги Європи, вирішуватиметься саме в останньому турі в поєдинку з іншим аутсайдером – угорським «Ференцварошем».



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися