Іран полякав Аргентину, але Мессі таки «вистрелив»
Спорт

Іран полякав Аргентину, але Мессі таки «вистрелив»

21 червня 2014, 23:05
2
0
Сподобалось?
0

Схоже команда Аргентини потрапила у ту саму пастку, що й Іспанія. Аргентинські футболісти, граючи у провідних клубах Європи, провели виснажливий сезон і тепер аж ніяк не виглядають здатними досягти вершин на нинішньому Мундіалі.

Аргентина - Іран - 1:0

Гол: Мессі (90+1).

Аргентина: 1. Ромеро, 2. Гарай, 4. Сабалета, 5. Гаго, 7. Ді Марія (6. Білья, 90+3), 9. Ігуаїн (18. Паласіо, 77), 10. Мессі, 14. Маскерано, 16. Рохо, 17. Ф. Фернандес, 20. Агуеро (22. Лавессі, 77).

Іран: 12. А. Хагігі, 3. Хаджсафі (8. Р. Хагігі, 88), 4. Хоссейні, 5. Садегі, 6. Некунам, 7. Шоджаї (2. Хейдарі, 76), 14. Теймурян, 15. Монтазері, 16. Гучаннежад, 21. Дежага (9. Джаханбахш, 85), 23. Пуладі.

Збірна Ірану була близька до чергової гучної сенсації, на які багатий турнір. Багатому тактичному технічному арсеналу аргентинців вони протиставили гарну дисципліну, організацію і просто неймовірну вмотивованість. Настрій іранців подекуди переходив від бойового до войовничого. Увесь перший тайм Аргентина безрезультатно шукала ключі від воріт Хагігі, створивши за цілий тайм аж один момент. По перерві гарячі фани і фанатки аргентинської команди не раз змушені були шукати у своїх аптечках заспокійливе. Мало того, що їхні улюбленці продовжували ламати зуби об дисциплінований захист суперника, так ще й Іранці почали створювати супер-моменти. Двічі Ромеро рятував свою команду після ударів Гучаннежад, одного воротам загрожував Дежага. Не даремно іранці ледь не билися з сербським арбітром Мілорадом Мажичем, який відмовився призначати 11-метровий у ворота аргентинців за фол Сабалети, який було видно навіть з космосу.

Зрозуміло, ігрова перевага була на боці аргентинців, але на перемогу вони аж ніяк не награли. І мали б цілком радіти нічийному результату. Але не завжди у футболі торжествує справедливість. Іранці, втримавши ворота «сухими» протягом 90 хвилин, але пропустили на 91-й. Мессі взяв гру на себе і зробив те, чого від нього чекали протягом усього матчу.

https://www.youtube.com/watch?v=4xIqG3tEc98

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • samuel
    samuel

    подивитися на цілі Аргентини Мессі робить його іранці і стадіон проривається в вереск тисяч аргентинців http://dai.ly/x1zz2wt

    22 червня 2014, 09:49
    Відповісти
  • samuel
    samuel

    подивитися на цілі Аргентини Мессі робить його іранці і стадіон проривається в вереск тисяч аргентинців http://q.gs/7NTKZ

    22 червня 2014, 09:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися