Греція завдяки обману викидає з боротьби Кот-Д’Івуар і виходить з групи
Спорт

Греція завдяки обману викидає з боротьби Кот-Д’Івуар і виходить з групи

25 червня 2014, 16:47
0
0
Сподобалось?
0

Напевно навіть для самих греків вихід в 1/8 фіналу Чемпіонату світу став повною несподіванкою. За грою елліни чи не найслабша команда турніру, якщо не рахувати «туристів» зі збірної Камеруну. Вивела греків у наступний раунд перемога над івуарійцями, та й то за рахунок «намальованого» 11-метрового на останній хвилині матчу.

Греція - Кот-Д'Івуар - 2:1

Голи: 1:0 - Самаріс (42), 1:1 - Боні (74), 2:1 - Самарас (90 - пенальті).

Греція: 1. Карнезіс (Глікос, 24), 2. Маніатіс, 4. Манолас, 15. Торосідіс, 19. Папастатопулос, 20. Олебас, 10. Карагуніс (Гекас, 78), 7. Самарас, 8. Коне (Самаріс, 13), 14. Салпінгідіс.

Кот-Д'Івуар: 1. Баррі, 17. Орьє, 22. Бамба, 4. Туре Коло, 3. Бока, 20. Серей, 19. Туре Яя, 9. Тіоте (Боні, 62), 8. Калу, 10. Жервіньо (Сіо, 82), 11. Дрогба (Діоманде, 78).

Африканську команду підвело бажання втримати нічийний результат і слабке суддівство на чемпіонаті. Дрогба і компанія свідомо віддали ініціативу супернику. Десь до середини тайму греки награли на момент. Олебас перевірив на міць поперечину воріт Баррі. А до кінця першого тайму організувався й перший гол у матчі. По перерві уже івуаріці зашевелилися і змогли відігратися. Тут би їм продовжити вести гру у такому ж стилі. Однак ні, команда Кот-Д'Івуару знову надійно засіла поблизу власних воріт, розраховуючи вистояти до фінального свистка без надмірної затрати сил. Можливо цим планам і судилося збутися, але з ніг на голову усе поставив арбітр з Еквадору, який наважився на останній хвилині ігрового часу призначити 11-метровий у ворота африканців. У цьому епізоді далася взнаки артистичність футболістів Греції, а саме центрфорварда Самараса. «Намальоване» падіння дало результат. Сам Самарас і реалізував зароблений акторською грою пенальті.

http://www.youtube.com/watch?v=ar2roQ6VQ8k


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися