«Металіст» пройшов польських «Рух» завдяки нокаутованому Гоменюку
Спорт

«Металіст» пройшов польських «Рух» завдяки нокаутованому Гоменюку

29 серпня 2014, 05:40
0
0
Сподобалось?
0

«Металіст» - «Рух» - 1:0 (перший матч - 0:0)

Гол: 1:0 - Хав'єр (105 - з пенальті).

«Металіст»: 35. Шуст, 17. Пшеничних, 30. Гуйє, 8. Едмар, 10. Хав'єр, 22. Кулаков, 24. Юссуф, 32. Краснопьоров, 82. Ребенок (46. Радченко, 68), 14. Гоменюк, 50. Жажа (3. Вільягра, 62).

«Рух»: 21. Камінськи, 2. Ставарчик, 3. Дзівнел (13. Гіголаєв, 83), 22. Кусь, 4. Сурма, 5. Зеньчук, 7. Ковальськи (29. Влодика, 81), 10. Стажинськи (1. Лех, 104), 16. Бабяж, 32. Маліновськи, 9. Кушвік.

Вилучення: Камінськи (103).

Польська команда так і не використала свій шанс зіграти у більш відкритий футбол з ослабленим «Металістом». А дарма. Як і першому матчі поляки сконцентрувалися виключно на оборонних діях. Тож «Металіст» без особливих надзусиль заволодів ініціативою у грі і у неквапливому темпі шукав шляхи до воріт «Руху». Найактивнішими попереду були Володимир Гоменюк та Клейтон Хав'єр. Тільки от із реалізацією не щастило. Але саме ці два футболісти у підсумку стали героями зустрічі, щоправда аж в овертаймі.

На 103-й хвилині Гоменюк, скориставшись помилкою голкіпера, ледь не закинув м'яча головою у порожні ворота. Камінськи виправляючи ситуація спробував зіграти на виході й добряче врізав кулаком українському форварду в обличчя прямо у штрафному майданчику. Перед цим Володимир таки встиг пробити, але м'яч з лінії воріт виніс захисник. Арбітр оцінив нокаутуючий удар польського воротаря червоною карткою і призначив 11-метровий. Його бездоганно реалізував Хав'єр. Лише після цього поляки згадали для чого грають у футбол і побігли забивати. До фінального свистка тривала гра на зустрічних курсах, в якій гості також мали два шикарних моменти. У «Металіста» всі дороги в атаці зводилися до Гоменюка - з перебинтованою головою та тампонами у носі. Але Володимиру уже було не до голів. Він не влучав навіть у порожні ворота.

https://www.youtube.com/watch?v=YrNR1syhI9I


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися