У «Волинь» повернеться Шарпар, а Бікфалві і Лопес хочуть утекти
Спорт

У «Волинь» повернеться Шарпар, а Бікфалві і Лопес хочуть утекти

6 липня 2014, 22:12
0
0
Сподобалось?
0

Підходить до завершення перший домашній учбово-тренувальний збір луцької «Волині». 7 липня команда відбуває до Словенії.

Відзначимо, що обличчя команди зміниться до непізнаваності. Остаточно з різних причин залишили клуб Ян Масло, Ванче Шиков, Богдан Шершун, Ігор Скоба, Віталій Гошкодеря, Богдан Карковський, Роман Карасюк, Павло Циркуненко. Неприємні звістки клуб отримав ще від двох легіонерів. Бразилець Рамон Лопес, попри діючий контракт з ФК «Волинь», підписав нову угоду з одним із клубів Японії. Триває юридична робота, можливо справу вирішуватимуть у судовому порядку.

Також не приїхав на збір до Луцька румунський півзахисник Ерік Бікфалві. Натомість відомо, що він звернувся до ФІФА зі скаргою на клуб за невиконання фінансових умов контракту. Хоча на даний момент відомо, що «Волинь» погасила заборгованості перед своїми гравцями, тож Еріка все ще чекають у луцькому клубі.

Є вже й кілька новачків. Офіційно клуб повідомив про підписання двох футболістів. Це 25-річний вихованець динамівської школи Євген Новак. Останнім клубом захисника був ФК «Севастополь».

Також у Луцьку виступатиме гравець «Таврії» - 31-річний Олег Гуменюк. У його послужному списку виступи за молдовський «Шериф» та одеський «Чорноморець».

За неофіційною інформацією відомо, що до Луцька повертається півзахисник В'ячеслав Шарпар. Гравець належить харківському «Металісту», але останній сезон провів в оренді у «Говерлі». Також найближчим часом угоди з клубом можуть підписати ще два футболісти «Севастополя».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися