Росіянам влаштовують екстрим-тури на Донбас від $1000 з особи
Україна

Росіянам влаштовують екстрим-тури на Донбас від $1000 з особи

4 листопада 2014, 19:20
0
-1
Сподобалось?
-1

 

Бойовики придумали ще один спосіб заробітку. Тепер вони збагачуються ще й за кошт заможних росіян, яким бракує адреналіну в крові. Для таких влаштовують екстрим-тури на Донбас, в зону АТО.

Така «розвага» стає дедалі популярнішою - приїжджають цілими групами по 7-8 осіб. Їх супроводжують російські волонтери, які допомагають «ДНР» і «ЛНР». Охочих побувати глядачами «на війні» вивозять на лінії фронту, дозволяють постріляти з бойової зброї, поспілкуватися з сепаратистами, зробити відео- та фотозйомку. Курує «тури» один з ватажків терористів на ймення Гіві.

Ця «розвага» не з дешевих. Як повідомляє «Високий Замок», за подорож в АТО росіяни охоче викладають від 1000 доларів за людину - з цієї ціни стартує кількаденна вартість поїздки. Але, як зауважує видання, не всі «туристи» в АТО з Росії, охочих побувати на війні вистачає і в Україні. У Донецьку буквально на стовпах можна знайти оголошення, що пропонують такі екскурсії. Називається маршрут «Слідами української армії». Бажаючих везуть у звільнені міста і зони, де йдуть бойові дії. Ціна екскурсії - від 1 до 8 тисяч гривень. При цьому  організатори видають повний комплект захисного обмундирування.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися