Москаль попросив Західну Україну подарувати справжні різдвяні канікули для 10 тисяч дітей з Луганщини
Україна

Москаль попросив Західну Україну подарувати справжні різдвяні канікули для 10 тисяч дітей з Луганщини

6 листопада 2014, 15:24
0
5
Сподобалось?
5

 

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звернувся до західняків із проханням подарувати дітям Донбасу справжні різдвяні канікули. Зокрема, з Луганщини він просить прийняти 10 тисяч учнів.

«90% мешканців Луганщини ніколи не виїжджали за межі області. Аналогічна ситуація і на Донеччині», - сказав він. Зрозуміло, чому мешканці Донбасу повелися на примарні обіцянки тоталітарної Росії, адже вони не бачили іншого життя. Люди не те, що за кордон ні разу в житті не їздили - взагалі не були за межами краю...

Зважаючи на це, а особливо - на сьогоднішню надзвичайно складну ситуацію на Луганщині, коли довелося евакуювати навчальні заклади із прифронтової території, бо її постійно обстрілюють бойовики, голова Луганської ОДА надіслав листи усім губернаторам і мерам міст Західної України. У них він попросив піти на зустріч дітям, що мимоволі стали очевидцями та учасниками війни. Він наголосив: досвід показує, що відвідини Західної України змінюють свідомість східняків, вони відкривають для себе інший світ. «Діти приїжджають зовсім з іншою психологією і починають переучувати своїх батьків... Ми вже відправляли дітей, вони дзвонять додому і кажуть: ви, батьки, та ви тут, крім своєї партії регіонів, у житті нічого не бачили», - зауважив Москаль.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися