В результаті потужних обстрілів старий і новий термінали донецького аеропорту практично повністю зруйновані
Україна

В результаті потужних обстрілів старий і новий термінали донецького аеропорту практично повністю зруйновані

8 грудня 2014, 15:21
1
0
Сподобалось?
0

Донецький аеропорт залишається під контролем українських військ. Про це на традиційному брифінгу у понеділок повідомив речник Інформаціно-аналітичного центру РНБО.

Як пише «Українська правда», відповідаючи на запитання журналістів щодо інформації, оприлюдненої раніше Дмитром Тимчуком про те, що будівля старого терміналу практично зруйнована, речник РНБО зазначив:

«На території Донецького аеропорту зруйновані і старий і новий термінал. Але тримати там оборону, відбивати атаки і зустрічати ворога є можливість і наші хлопці це з успіхом роблять».

За його словами, українцям відомо, хто вчиняє ці атаки:

«Це і спецпризначенці російських збройних сил, і ФСБ, і ГРУ РФ, і найманці, які стікаються з усієї Російської Федерації».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • паша
    паша

    Заберіть хлопців, ваших синів там немає і близько.Що ж то за стратегія така, що ви кинули купку сміливців проти всієї тієї наволочі.Путін же всереться, а накаже щоб аеропорт розбили.Скільки сиріт уже по Україні.Ви хоч розумієте який це жах.Люди повинні виходити на вулиці і вимагати припинити цю війну.Хватить прикривати свої старі жопи молодими життями і горем наших людей.На хера нам той донбас, ті тварюки зрадили вітчизну за шматок путінської ковбаси.

    8 грудня 2014, 16:24
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися