Україна за кілька годин від воєнного стану
Україна

Україна за кілька годин від воєнного стану

14 лютого 2015, 17:02
3
-5
Сподобалось?
-5

Петро Порошенко зробив різку заяву під час передачі військової техніки мобільному прикордонному загону, що дислокуються в місті Бортничі під Києвом. Президент зазначив, що до оголошеного перемир’я залишається менше 10 годин, і він сподівається, що досягнутих у Мінську домовленостей всі сторони будуть дотримуватися. Однак терористи продовжують атакувати позиції українських військових. «Ми маємо справу з підступним і цинічним ворогом, – сказав Глава держави і додав. – Ми все ще розраховуємо на перемогу здорового глузду над хворобливими імперськими амбіціями і очікуємо, що той, хто свого часу дав команду на початок бойових дій, нарешті схаменеться і дасть команду припинити стрільбу з 00:00 на неділю».

Якщо перемир’я буде зірвано, Президент оголосить про введення воєнного стану по всі країні.  

«Продивившись уважно законодавство про воєнний стан, якщо не буде миру, негайно внесу до Верховної Ради зміни до цього законодавства, які дозволять нам ще міцніше та ефективніше мобілізуватися, сконцентруватися, об’єднатися і боронити нашу землю», – додав Глава держави.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • українець
    українець

    хоча й пенсіонер готовий взяти зброю і бити кацапів до смерті. пора нам дати відсіч кацапам. навіть якщо багато з нас загине. свобода понад усе. слава україні.

    14 лютого 2015, 17:50
    Відповісти
    • Денис
      Денис

      Конечно хорошо что есть люди готовые отстаивать свою страну, но свободу от чего? У нашей страны нет своей воли, ей всегда будут помыкать и на самом деле надо было просто не ссорится с Россией.

      14 лютого 2015, 18:58
      Відповісти
  • Андрій
    Андрій

    Ми звичайно поб’ємося, але тоді нашу улюблену Україну вже не відновити. І як після другої світової Європа стало боржником США. Так і після наслідків бойових дій в Україні з її вче існуючим боргом, та наступними не те що незалежність і воля не світить. Хай живе вільна Україна!

    14 лютого 2015, 22:03
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися