Троє українських військових загинули, є багато поранених
Україна

Троє українських військових загинули, є багато поранених

17 травня 2015, 09:39
1
0
Сподобалось?
0

Бойовики продовжують зневажати мирний план урегулювання конфлікту на Донбасі, а втрати української армії ростуть.

Про чергові смерті наших військових повідомив волонтер Юрій Касьянов.

«Не встигли охолонути сліди бійців 80-ї бригади, раптово виведених зі Щастя «на навчання», як противник вирішив перевірити нашу оборону. Зав'язався бій, загинув молодший сержант 92-ї окремої механізованої бригади, є поранені. Двоє нападників – військовослужбовці російської диверсійно-розвідувальної групи потрапили у полон», - написав Касьянов у «Фейсбук».

Також він розповів і про втрати на Донеччині.

«Під Артемівському зазнала втрат 30-а бригада – двоє вбитих, п'ятеро поранених. Сепари практично безкарно обстрілюють наші позиції з танків, криють артилерією, тренуються по нас пускати ПТУРСи. Стріляють, стріляють, стріляють ... А ми стоїмо за мир. Але це нічого ... У понеділок запустять по телеку черговий «корупційний скандал», призначать винного, заспокоять громадськість. Війни немає», - зазначив Касьянов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • сергій
    сергій

    Ганьба !!! Заховали своїх дітей по ВР та інших теплим кутках , замиряються з сеперами вбиваючи наших дітей . Подивіться навколо на сході країни смерть і розруха на решті території повне зубожіння народу . Розказуєте про геноцид українців при комуняках , а це що як не геноцид ,ні ліків купити , а ні хліба після таких тарифі. Порошенко ти прийшов до влади на крові народу , де той мир (обіцяний) на виборах, КБМ постійно трясуть корупційні скандали , ви що братва треті кровосісі ?????

    17 травня 2015, 09:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися