Україна

Україна вже виграла 11 медалей на Європейських іграх

16 червня 2015, 23:49
0
0
Сподобалось?
0

На Європейських іграх, що проходять у Баку, Україна вже виграла 11 медалей! В активі маємо 1 золоту, 5 срібних і 5 бронзових нагород, 11-е місце в командному медальному заліку. Про це повідомляє Укрінформ.

«Золото» в скарбничку команди України здобула представниця жіночої боротьби донеччанка Аліна Стадник-Махиня, яка виграла турнір у ваговій категорії до 69 кг.

Сьогодні Тетяна Лавренчук у Баку принесла Україні срібну медаль з жіночої боротьби. У фіналі вагової категорії до 58 кг вона мінімально поступилася Ємес Барке з Угорщини - 2:3.

Також у вівторок збірна України з синхронного плавання стала бронзовим призером у комбінації. На п'єдестал Ігор-2015 піднялися Валерія Апрелєва, Валерія Бережна, Вероніка Гришко, Ганна Йосипова, Катерина Ткачова, Аліна Шинкаренко, Єлизавета Яхно і Яна Наріжна, які показали третій результат - 86,8667 бала.

І 11-ту медаль у скарбничку «синьо-жовтих» зарахувала чемпіонка світу з жіночої боротьби Юлія Ткач. У фіналі вагової категорії до 63 кг вона поступилася лише Валерії Лазинській із Росії - 4:5.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися