І сміх, і гріх: бойовики «ЛНР» знайшли на летовищі у Луганську... «американську» зброю з комп’ютерної гри
Україна

І сміх, і гріх: бойовики «ЛНР» знайшли на летовищі у Луганську... «американську» зброю з комп’ютерної гри

24 липня 2015, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

Блогери, а також профільні геймерські сайти висміюють бойовиків «ЛНР», які видали зброю з комп'ютерної гри-стрілялки Battlefield-3 за американську. Терористи поспішно заявили, що знайшли її на руїнах аеропорту Луганська. Про це повідомляє телеканал «Дождь».

Напередодні глава слідчого відділу так званої «генпрокуратури» бойовиків з «ЛНР» Леонід Ткаченко розповів, що на руїнах луганського аеропорту нібито знайшли ПЗРК «Стінгер» американського виробництва.

Цю заяву поширили російські ЗМІ, заявивши про цілий склад американської зброї в Україні. Одним з перших на підробку звернув увагу блогер Антон Логвінов. На викладеному бойовиками відео чітко видно маркування TRACKING RAINER, яка не відповідає напису на «Стінгер» (там написано TRACKING TRAINER). При цьому це дослівно збігається зі спотворенням у грі Battlefield-3.

«А тепер головне — знаєте, звідки взявся Rainer? Із Battlefield-3. Саме зображення з цієї гри вилазить першим при запиті Stinger в Google — картинка веде на IGN. Мабуть, DICE навмисно спотворювали написи, як і деякі деталі, тому що у них немає ліцензій на озброєння. Ну, або помилилися — у грі напис майже не видно»,— написав Антон Логвінов.

Крім цього, він звернув увагу на те, що підробку видають відвертий зварювальний шов, а також відсутність верхньої частини та електроніки.

Гра Battlefield-3 вийшла в 2011 році.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися