Помер третій нацгвардієць, поранений під Радою
Україна

Помер третій нацгвардієць, поранений під Радою

1 вересня 2015, 23:52
0
0
Сподобалось?
0

Як написала у Фейсбуці народний депутат України Ольга Богомолець, в Олександрівській лікарні помер третій поранений. «В Олександрівській лікарні помер ще один, вже третій поранений вчора під Верховною Радою», — написала вона.

Нардеп вказала, що загиблий — хлопець з Херсонщини 1995 року народження,— отримав несумісні з життям осколкові поранення головного мозку, і висловила співчуття сім’ї загиблого.

Нагадаємо, учора результаті сутичок під Верховною Радою загинув солдат строкової служби Ігор Дебрін.

«Старший солдат, Ігор Анатолійович Дебрін, строковик з Херсонської області. Ігор народився у 1990 році за рік до Української Незалежності. Боротьбою за ідеали якої, напевне, прикривав свої злочинні дії той, хто кинув гранату під ВР. Її уламок увійшов в районі серця воїна з лівого боку, у місце найменш захищене бронежилетом. У квітні 2015 році Ігор був призваний херсонським військкоматом і направлений для подальшого проходження строкової служби у військову частину № 3027 Нацгвардіі України. Вічна пам'ять герою і вічна ганьба його вбивці, якого не омине кара закону і кара Божа», — написав Артем Шевченко у Facebook.

На сторінці Національної гвардії України у Facebook розмістили світлини та коротку інформацію про військовослужбовців, які загинули внаслідок кривавих подій біля Верховної Ради 31 серпня.

«Вічна пам'ять Герою!

Солдат Національної гвардії Костина Олександр Сергійович, старший кулеметник першої оперативної бригади, 1995 р.н, освіта середня спеціальна, неодружений, призваний Цюрюпинським РВК Херсонської обл.у квітні 2015 року. Помер, не виходячи з коми, 1.09.2015 в реанімації Олександрівської лікарні м. Києва від наслідків мінно-вибухової травми, що супроводжуваласьчерепно-мозковою травмою та проникаючим пораненням грудної клітини»,- йдеться у повідомленні.

«На жаль сьогодні, 1 вересня під час операції у лікувальному закладі від осколкових поранень помер ще один військовослужбовець національної гвардії України Сластніков Дмитро Анатолійович, 1994 року народження, родом із Дніпропетровщини. Дмитро проходив службу у військовій частині 3027».

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися