В Одесі «Самоборона Одеси» та «Самооборона Майдану» побилися за землю
Україна

В Одесі «Самоборона Одеси» та «Самооборона Майдану» побилися за землю

2 вересня 2015, 21:42
0
0
Сподобалось?
0

Дві особи, у тому числі тележурналіст, постраждали в результаті бійки на одному з будівельних майданчиків Одеси на вул. Фонтанська Дорога, повідомляють місцеві телевізійники із «7-го каналу».

 
Як повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Одеській області, конфлікт виник «між представниками громадськості». Потерпілі, 45-річний активіст і 34-річний журналіст, звернулися по допомогу до медиків. Міліція вирішує, як кваліфікувати інцидент.
 
Тим часом очевидці повідомляють, що конфлікт виник між двома організаціями самооборони: «Самооборона Одеси» і «Самооборона Майдану». Одна з самооборон стала на бік місцевих жителів, які виступали проти будівництва, а інша - на боці забудовника. В ході бійки застосовувалися вибухові пакети, кийки і кастети. Потерпілому журналістові розпилили в обличчя струмінь із газового балончика.
 
Утім. і репортери «7-го» опинилися в епіцентрі протистояння між свободівцями двох гатунків зовсім не випадково. Як пише одеське інтернет-видання «Інфоцентр-Одеса», «7-й канал» контролює одеський бізнесмен Аднан Ківан, який також має будівельний бізнес і управляє компанією Kadorr.

Активісти низки організацій неодноразово заявляли, що компанія отримує земельні ділянки під забудову сумнівним чином, а саме будівництво, особливо в центральній частині міста, ведеться з порушенням усіляких норм і правил. У свою чергу «7-й канал» відповідав активістам «об’єктивними журналістськими розслідуваннями».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися