Метод залякування: у РФ стартували наймасштабніші військові навчання 2015 року
Україна

Метод залякування: у РФ стартували наймасштабніші військові навчання 2015 року

14 вересня 2015, 11:34
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні в Росії почалися наймасштабніші навчання поточного року — стратегічне командно-штабне навчання «Центр-2015», пише «Ехо Москви».

Навчання, за повідомленнями прес-служби Міноборони РФ, мають стати завершальним етапом оперативної та бойової підготовки збройних сил РФ цього року.

Відзначається, що до навчань залучать органи військового управління та війська Центрального військового округу, Каспійської флотилії, повітряно-десантних військ, далекої і військово-транспортної авіації Повітряно-космічних сил Росії, а також органи управління і підрозділи МВС, МНС, ФСБ, ФСО і ФСКН Росії, оперативна група та підрозділи від Збройних сил Республіки Казахстан, що входять до складу Колективних сил оперативного реагування ОДКБ.

Згідно з повідомленням, загалом у заході візьмуть участь близько 95 тис. військовослужбовців РФ, буде задіяно понад 7 тис. одиниць озброєння та військової техніки, до 170 літаків і 20 кораблів, зокрема в європейській частині Російської Федерації на полігонах «Тоцький» і «Донгуз» – до 12 тис. військовослужбовців, понад 470 бойових броньованих машин, близько 90 танків, понад 250 бойових машин піхоти, до 130 бронетранспортерів, а також близько 20 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися