Очільник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук: «Економічна блокада Криму активістами — це ляпас державі Україна»
Україна

Очільник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук: «Економічна блокада Криму активістами — це ляпас державі Україна»

21 вересня 2015, 12:23
0
1
Сподобалось?
1

Очільник ІС висловив власну думку з приводу продуктової блокади анексованого півострова українською стороною на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук:

«Економічна блокада Криму активістами — це ляпас державі Україна. Ляпас — тому що саме держава повинна була зробити це навесні 2014 року. Але Київ чомусь досі вперто не розуміє, чому війна й окупація повинні заважати бізнесу.

У жителів АРК є право вибору: або виступати за Україну, або чекати, поки їх нагодують настільки любимі деким на півострові «зелені чоловічки». Панове кримчани, вам подобаються «ввічливі люди»? Нема проблем, їжте «ввічливість». Совєт да любовь.

І не треба стогонів із приводу того, що буцімто страждають економічні інтереси України й окремі бізнесмени. Ми або боремося за територіальну цілісність і воюємо (зокрема й на «економічному фронті»), або торгуємо. Тільки не секрет, що війни виграють солдати, а не торгаші.

Заодно тест для Путіна — чи є у нього мізки та де вони були, коли він «повертав Росії Крим». Мудрість правителя оцінюється не здатністю щось скомуніздити у сусіда, користуючись моментом. Вона оцінюється здатністю передбачати наслідки власних рішень і вчинків.

І це не зловтіха. Це надія, що Україна нарешті не на словах, а на ділі почне поводитися зі своїм ворогом так, як це зробила би будь-яка адекватна держава».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися