З’явилося відео конфлікту між Кужель і тетеруком, яке демонструє колективне побиття Тетерука депутатами від «Батьківщини»
Україна

З’явилося відео конфлікту між Кужель і тетеруком, яке демонструє колективне побиття Тетерука депутатами від «Батьківщини»

6 листопада 2015, 17:27
0
0
Сподобалось?
0

Народний депутат Антон Геращенко поширив відео з камер спостереження у Верховній Раді, на якому зафіксовано сутичку, початком якої став конфлікт між Андрієм Тетеруком та Олександрою Кужель.

Як зазначає сам Геращенко, на записі погано видно перші секунди сутички. Зокрема, видно як Кужель кидається з сумкою на Тетерука, потім вони зникають з об’єктива. Пізніше Тетерук відступив у приймальну спікера ВР і за ним вбігла ціла група нардепів від «Батьківщини». Тут уже Кужель тримається за голову, а кілька її нинішніх політичних соратників намагаються побити її опонента. Тетерук поводиться вкрай стримано і намагається не загострювати конфлікт.

Представники «Батьківщини» уже встигли сьогодні похизуватися довідкою про струс головного мозку в Олександри Кужель, який вона нібито отримала від удару пляшкою по голові від Тетерука. Сам Тетерук пояснив раніше, що зачепив депутатку пляшкою випадково внаслідок її ж агресивної атаки.

https://www.youtube.com/watch?v=TNjFEz0jSZk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися