«Укрпошта» показала кращі результати за останні 15 років
Україна

«Укрпошта» показала кращі результати за останні 15 років

21 січня 2016, 13:14
0
0
Сподобалось?
0
Державне підприємство «Укрпошта» за підсумками 2015 року очікує отримати прибуток на суму близько 50 млн грн. Цей показник у 2,5 разу більший від плану (+250%) і є кращим за останні 15 років. Про це заявив в.о. генерального директора підприємства Ігор Ткачук, звітуючи за рік роботи «Укрпошти» під своїм керівництвом.
Зростання прибутку досягнуто за рахунок збільшення доходів та оптимізації витрат. Зокрема, зростання доходів спостерігається від послуг з пересилання дрібних пакетів (207,9%) та посилок (123,9%), приймання платежів (127,7%) та міжнародного поштового обміну (147,5%). 
Протягом 2015 року «Укрпоштою» запроваджено низку нових послуг та сервісів, зокрема: 
– «Прискорена пошта». 
– Доставка з Китаю за 7-10 днів дрібних пакетів «ePaсket». 
– Замовлення товарів з Естонії через інтернет-магазини.
– Оновлено сервіс «Кур’єрська доставка». 
– Замовлення і доставка електроніки та побутової техніки ТМ «Ельдорадо». 
У 2015 році відкрито 32 нових відділення та відремонтовано 374 об’єкти поштового зв’язку. Запроваджено цілодобовий або подовжений режим роботи (після 19.00) у 45 відділеннях в обласних центрах та запрацювали без обідньої перерви 1007 міських відділень «Укрпошти».
Серед нових фінансових послуг «Укрпошти» за цей період – запровадження двостороннього обміну міжнародними електронними переказами Єврожиро з Болгарією, приймання платежів з торговельною виручкою, видача готівкової гривні та поповнення платіжних карток через POS-термінали «Приватбанку», надання можливості клієнтам оформити миттєвий банківський переказ коштів з картки на картку за допомогою платіжних систем VISA та MasterCard через сайт «Укрпошти» (Фідобанк) та багато інших. 
«Укрпоштою» вже розроблено проект доставки посилок із застосуванням поштоматів. З 1 лютого 2016-го запрацює нова послуга «Посилка 30+» (пересилання відправлень вагою від 30 до 400 кг). 
На підприємстві вперше розроблено та затверджено Антикорупційну програму на 2015-2017 рр. 
Виконання заходів запровадженої на підприємстві Програми з енергозбереження на 2015-2020 рр. дозволить зекономити понад 132 млн грн щорічно. Завдяки впровадженню Програми підвищення рівня безпеки працівників на 2015-2017 рр. посилено контроль щодо недопущення відправлень із забороненим вкладенням (вибухонебезпечних речовин, зброї, боєприпасів), а також активізовано роботу з виявлення випадків пересилання кореспонденції з підробленими марками та упередження збитків.
Для забезпечення прозорості цьогоріч «Укрпошта» запровадила проведення процедур закупівель в онлайн-режимі, а також приєдналася до системи електронних державних закупівель «ProZorro».
Позитивна динаміка діяльності «Укрпошти» у 2015 році свідчить про початок вдосконалення роботи підприємства та покращення якості послуг. 
Про УДППЗ 
«Укрпошта» 
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні «Укрпошта» надає понад 50 видів послуг у майже 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 76 тис. працівників, з них понад 34 тис. – листоноші, 13 тис. – оператори поштового зв’язку.
Служба інформаційної підтримки: (044) 32 32099. 
Завітайте до нас на сайт: www.ukrposhta.ua.
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися