Україна

В АТО вже загинуло понад 2 тисячі бійців

22 березня 2016, 17:42
0
0
Сподобалось?
0

У справі про злочини проти основ нацбезпеки зафіксовано 9,3 тис. постраждалих, з яких загинули 2055 українських бійців. Про це під час брифінгу, заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передає Еспресо.TV.

«Півроку тому наказом генпрокурора України, в складі Головної військової прокуратури було створено управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, — сказав Матіос.  — З моменту утворення цього управління, нами здійснюється досудове розслідування в більш 100 кримінальних процесах, які об'єднані в одне провадження, і зараз обсяг досліджених і зібраних матеріалів становить понад 400 томів», — додав Матіос.

За його словами, встановлено і документально-процесуальним шляхом зафіксовано кількість постраждалих — 9 тис. 354 людини, з яких 2055 загинули, а також 7299 поранених військовослужбовців ЗСУ.

Також він додав, що за результатами розслідування злочинів проти міжнародного правопорядку і безпеки людства, до суду направлено вже 27 обвинувальних актів, в тому числі 7 актів по 8 громадянам РФ, 3 з яких діючі військовослужбовці Збройних сил РФ.
Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися