Україна

Одеські бомжі поховали «колегу» живцем

28 березня 2016, 14:19
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі двоє безпритульних чоловіків заживо закопали 37-річну жінку. Зробили це на території будівництва, вирішивши, що вона померла. Про це повідомили в прес-службі поліції Одеської області.

«У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці викрили 28 і 33-річного бездомних, які скоїли вбивство. З'ясувалося, що потерпіла, двоє затриманих і кілька невстановлених слідством чоловіків, перебували в приміщенні покинутого будинку в аварійному стані, розташованого в парку Преображенському, де всі разом розпивали спиртні напої», — повідомили в поліції.

Потім між групою чоловіків і жінкою виникла сварка, під час якої 28-річний бездомний завдав удар лопатою жінці в область голови. «Від отриманої травми потерпіла впала на землю і знепритомніла. У цей час чоловіки стали наносити удари руками і ногами по різних частинах тіла жінки, на які потерпіла вже не реагувала. Вирішивши, що вона померла, бездомні перенесли потерпілу до сусідньої будівлі, кинули тіло у вириту будівельниками яму, яку почали по черзі засипати землею», — йдеться в повідомленні поліції.

У цей час потерпіла отямилася і намагалася піднятися. Чоловіки почали знову бити жінку ногами і палицями. Від отриманих травм вона втратила свідомість, і зловмисники засипали її землею.

«Згідно з висновком судово-медичної експертизи, жінка померла в результаті механічної асфіксії», — зазначили правоохоронці. Слідчі відкрили кримінальне провадження — зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.
Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися