Порошенко підтвердив завершення шостої хвилі демобілізації
Україна

Порошенко підтвердив завершення шостої хвилі демобілізації

2 листопада 2016, 10:59
0
0
Сподобалось?
0

Петро Порошенко підтвердив, що всіх військовослужбовців 6-ї хвилі мобілізації звільнені у запас. Так, на фронті залишились контрактники та добровольці. Сьогодні, 2 листопада, президент України Петро Порошенко підтвердив, що в зоні проведення АТО немає жодного військовослужбовця, який був призваний минулого року в ході 6-ї хвилі мобілізації.

Виключенням є ті військовослужбовці, які проходять лікування, або які фігурують у службовому розслідуванні. Зазначається, що після лікування бійці будуть звільнені у запас. За словами глави держави, наразі на фронті знаходяться контрактники та добровольці.

Нагадаємо, відповідний указ Порошенко підписав 27 вересня. Про його виконання доповіли міністр оборони України Степан Полторак та начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

«За два роки, що минули, мобілізація виконала надзвичайно важливу роль у забезпеченні обороноздатності нашої держави, а також в тому, щоб дати відсіч агресору, що напав на нашу країну в найбільш складні дні для української історії», - заявив глава держави.

Порошенко назвав ЗСУ «якісно новими» завдяки Мінським угодам, які дозволили підготувати українських бійців та дати відсіч агресору. Віктор Муженко також додав, що за період 2014-2016 років кількість контрактників збільшилась до 90 тисяч. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися