Україна

Україні подарували 55 млн євро

28 грудня 2016, 18:53
0
0
Сподобалось?
0

В Україну надійшов другий транш фінансової допомоги ЄС на 55,125 млн євро. Кошти надані згідно з угодою про фінансування. Її уклали Україна та Європейська комісія 2014 року. Допомога безповоротна.

«Зазначені безоплатні та безповоротні ресурси було надано Україні за результатами проведення Європейською комісією оцінки впровадження Україною реформ у сферах боротьби з корупцією, поліпшення системи державних закупівель, покращення прозорості та підзвітності у сфері управління державними фінансами, реформи сфери державного управління, реформування системи надання адміністративних послуг, впровадження конституційної реформи і гармонізації виборчого законодавства та законодавства щодо фінансування політичних партій», — повідомляє сайт Міністерства фінансів України.

Це заключний транш, що надається в рамках вказаного міжнародного договору з ЄС. Перший транш у сумі 250 млн. євро було отримано Україною у липні 2014 року. Максимальна сума другого траншу, за умови виконання всіх індикаторів, складала 105 млн євро.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися