На Донеччині бойовики обстріляли місію «Червоного хреста»
Україна

На Донеччині бойовики обстріляли місію «Червоного хреста»

20 травня 2017, 16:37
0
0
Сподобалось?
0

18 травня під час планового роздавання продуктових та гігієнічних наборів у населеному пункті Доломітне на Донеччині на території непідконтрольній Уряду України проросійськими найманцями були обстріляні співробітники однієї з міжнародних організацій під час проведення гуманітарної акції. Декілька кулеметних черг пройшли в безпосередній близькості від людей та автомобілів місії. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це інформує українська сторона СЦКК.

«Вивчення обставин і журналів обліку порушень режиму припинення вогню показало, що обстріл представників однієї з міжнародних організацій під час проведення гуманітарної акції відбувся саме з боку НЗФ ОРДО і вівся він з території ОРДО.

Кулеметний обстріл місця роздачі гуманітарної допомоги здійснений НЗФ ОРДО з метою дискредитації ЗС України, поширення паніки та страху серед місцевого населення і представників організації.

Для забезпечення вказаної гуманітарної акції 18 травня 2017 року Збройних Сил України надали письмові гарантії безпеки тоді, як зі сторони НЗФ ОРДО таких гарантій надано не було. Представники організації здійснювали видачу гуманітарної допомоги за власним рішенням і на власний ризик», - йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися