На «Іграх нескорених» українець здобув відразу чотири золота
Україна

На «Іграх нескорених» українець здобув відразу чотири золота

30 вересня 2017, 22:07
0
0
Сподобалось?
0

На «Іграх нескорених», що проходять у канадському місті Торонто, українець Павло Будаєвський здобув одразу чотири золоті медалі. Про це повідомила сторінка збірної України у Фейсбук.

Зокрема, Будаєвський став першим у запливах на чотири різні дистанції: 50m Freestyle, 50m Backstroke, 50m Breaststroke та на доріжці 100m Freestyle.

Раніше збірна України завоювала ще дві срібні медалі. Срібло у командному заліку Україні принесли лучники Катерина Михайлова, Роман Панченко та Валерій Рак, зовсім трохи поступившись збірній Канади, яка зайняла перше місце. Крім того, ще одне срібло виборов лучник Дмитро Сидорук.

Першу бронзову медаль приніс україні 29-річний офіцер Національної поліції з Луцька Сергій Торчинський на змаганнях зі штовхання ядра. Згодом Олег Зимніков переміг в бігу на 1500 метрів та завоював перше золото. Срібну медаль завоював 29-річний Олександр Ткаченко з Чернігова на дистанції 400 метрів. Другу золоту медаль на Іграх Нескорених завоював Василь Пашкевич з пауерліфтингу. Українець Вадим Свириденко завоював бронзову медаль з веслування на тренажерах в категорії IR1. Капітан збірної України Олександр Писаренко завоював золото у веслуванні на тренажерах. Представник Львівщини Роман Панченко здобув для України четверту золоту медаль.

Джерело: ZAXID.NET


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися