Доба в  АТО:  61 обстріл, 7 поранених
Україна

Доба в АТО: 61 обстріл, 7 поранених

29 квітня 2018, 10:33
0
0
Сподобалось?
0

Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ 61 раз відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Агресор продовжує порушувати Мінські домовленості,- інформує прес-центр штабу АТО
Зокрема, на Луганському напрямку агресор обстріляв опорні пункти поблизу Новотошківського, в районі Кримського, під Троїцьким та Луганським,  Причепилівки та Новозванівки,  Попасної та Луганського, неподалік Новоселівки.
На Донецькому напрямку обстріляли оборонців Авдіївки.  Вели вогонь під   Богданівкою та Новотроїцьким, в районі Шахти  «Бутівка», Новоселівки та Водяного, поблизу Талаківки, Гнутового, Водяного, Широкиного, Мар’їнки, Кам’янки, Павлополя, Новотроїцького, Лебединського, Опитного, Верхньоторецького, Красногорівки та Шахти Бутівка. Також під Водяним, Широкиним та Мар’їнкою – вівся снайперський вогонь.
Унаслідок ворожих обстрілів четверо українських воїнів зазнали поранення. Ще троє наших армійців – отримали бойові травмування. Постраждалих захисників доправлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися