Поплавський провів презентацію своєї книги з фейковим професором
Україна

Поплавський провів презентацію своєї книги з фейковим професором

27 жовтня 2018, 13:40
0
-1
Сподобалось?
-1

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський похвалився презентацією у Кембриджському університеті у Британії своєї книги «Ректор». Її він присвятив 25-річчю на посаді керівника університету. У своєму Instagram Поплавський оприлюднив фото та відео з презентації, на якій нібито були присутні представники Кембриджу. Також Поплавський зазначив, що його книгу можна буде прочитати у бібліотеці Кембриджського університету, інформує «Громадське».

Водночас українець, викладач Стенфорду Іван Козаченко повідомив у Facebook, що провів власне розслідування і з’ясував, що від Кембриджського університету ніхто офіційно не брав участі у презентації.

За його словами, сама презентація проходила в Даунінг Коледжі, що є частиною університету, водночас залу там можна просто орендувати.

Професор Peter GH Milbark, який нібито був представником університету під час презентації книги, за словами Козаченка, виявився просто мешканцем міста Кембридж.

«У каталозі контактів співробітників університету такої людини не знайшлося. А ось серед жителів Кембриджу знайшовся Peter Milbank – хіропрактик або, іншими словами, масажист…» – підкреслив Козаченко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися