На Київщині поліцейські вистрелили у голову 5-річній дитині
Україна

На Київщині поліцейські вистрелили у голову 5-річній дитині

3 червня 2019, 07:13
0
0
Сподобалось?
0

 

1 червня у Переяславі-Хмельницькому, пострілом в голову поранили 5-річного хлопчика. Маленький Кирилко гуляв із друзями неподалік подвір’я, коли раптом пролунав гучний звук і малий упав.

Про це ідеться в сюжеті ТСН.

Заспокоїтися баба Шура не може – її онук Кирило пішов гуляти, а вже за якихось 15 хвилин його принесли скривавленого. Місце, де полюбляли гратися діти, недалечко від будинку, воно не людне. Коли дядько постраждалого Кирила прибіг на місце – племінник лежав із розбитою головою.

"Був постріл, тоді він упав, і в нього потекла кров із лоба, - розповів 8-річний друг постраждалого Артем. Нині Кирил у дуже важкому стані лежить у реанімації.

 Постріл чули й сусіди, тому перевіряли всі стежки поблизу. Поліція пів ночі прочісувала місцевість і за кущами в півсотні метрів від місця трагедії знайшли пляшки. Місцеві жителі кажуть, що взимку стріляниною по пляшках на тому місці розважалися троє поліцейських, один із яких нібито живе неподалік. Цю версію родичам озвучило слідство. "Просто розважались, чи п’яні були, чи що, ніхто нічого не знає", - переповідають рідні.

Тим часом у відділенні реанімації знесилений батько вкотре питає новини в лікаря – хлопчику зробили операцію, але до тями він поки що не прийшов. "Дитина знаходиться у вкрай важкому стані, він на штучній вентиляції легень на апараті. Відкрита черепно-мозкова травма", - кажуть лікарі. Можливу наявність кулі в голові хлопчика підтвердив нейрохірург.

Як повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв, у злочині винні двоє поліцейських, які під час скоєного перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння. 

 За його словами, наразі їх затримали, вони перебувають у відділку поліції, де з ними проводять першочергові слідчі дії. В подальшому усі зібрані докази та свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР.

"Водночас ми перебуваємо на постійному контакті з батьками, і з боку поліції надамо усю посильну підтримку. Дитину вдалося транспортувати в Київ, де за її життя борються кращі лікарі держави", - додав глава Нацполіції. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися