Очільник МОЗ йде на вибори від «Слуги народу»
Україна

Очільник МОЗ йде на вибори від «Слуги народу»

16 вересня 2020, 13:33
0
0
Сподобалось?
0

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявляє, що погодився очолити список партії «Слуга народу» на виборах до Одеської обласної ради.

«Я прийняв рішення посилити команду президента в Одеській області та погодився очолити список партії «Слуга народу» в Обласну раду», – написав Степанов на своїй сторінці у Фейсбуку.

Він зазначив, що працює в команді президента України Володимира Зеленського на посаді міністра охорони здоров'я і є політиком, а не державним менеджером.

«Історично так склалося — мені не байдужий Одеський регіон. Разом з усією країною, Одещина заслуговує на реальні зміни, які розпочав Президент. Але реалізувати їх можливо тільки за наявності його команди у місцевій владі. Це унікальний шанс на зміни, який ми не можемо втратити», - написав Степанов.

Степанов – колишній голова Одеської обласної державної адміністрації, був звільнений з цієї посади 10 квітня 2019 року ще п'ятим президентом Петром Порошенко в період президентської виборчої кампанії, через що між ними виник публічний конфлікт із взаємними звинуваченнями. Степанов - медик за освітою, має досвід роботи в ряді комерційних структур, а також в НАК «Нафтогаз України», Державної податкової адміністрації України. З 2008 по 2010 рік він займав пост заступника голови Одеської ОДА. З 2011 року керував ДП «Поліграфічний комбінат» Україна «, яке спеціалізується на друку паспортів, водійських посвідчень, акцизних марок тощо.

30 березня 2020 року Верховна Рада на позачерговому засіданні підтримала кандидатуру Степанова на посаду міністра охорони здоров'я України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися