У повний місяць варто планувати сімейні витрати
Україна

У повний місяць варто планувати сімейні витрати

28 березня 2021, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

29 березня буде повня. «Тут немає нічого дивного, вона настає кожні 29 з половиною днів», – скаже знаючий. Та небагатьом відомо, як повний Місяць впливає на планету та людей і чому саме в цей день варто планувати сімейні витрати.

Загострюються емоції – і позитивні, і негативні

Вплив фаз Місяця на людину намагаються дослідити вчені впродовж століть. Давно ніхто не заперечує, що цей супутник Землі постійно діє на нашу планету та все живе на ній. Від нього залежать припливи та відпливи світового океану й багато інших явищ. А ще – наш настрій.

Річ у тім, що Місяць перебуває в постійному русі навколо нашої планети. І він регулярно відбиває сонячне світло з різних боків на своїй поверхні. Це й впливає на життя людини. Кількість місячного світла, що потрапляє на Землю, залежить від фази. У повню ллється його найбільше. Саме в цей час ми стаємо більш емоційними і чутливими.

Хтось страждає від безсоння, інший відчуває, що йому складно всидіти на одному місці. Вплив Місяця може бути різний. У повню часто загострюються хронічні хвороби, тому кожній людині треба особливо стежити за своїм здоров’ям, звертати увагу на найменше нездужання, не перевтомлюватися та не переїдати.

Пам’ятайте: повний Місяць – це час бурхливого розквіту почуттів, які легко виходять з-під контролю. Тож не дивуйтеся, якщо у цей період стаються різкі зміни настрою. Людина може усім вражатися або ж, навпаки, у неї виникатиме агресивна апатія до всього навколо. Адже повний Місяць – це пік, коли все живе на планеті максимально сповнене енергії. У ці дні добре ростуть рослини.

Час для генерального прибирання

Але накопичується не лише позитивна енергія, а й негативна. Саме у повню стається більше нещасних випадків та бійок. Слід пам’ятати, що повний Місяць призводить і до загострення психічних розладів.

Щоб у сім’ї не виникали сварки, астрологи радять в цей день згладжувати усі конфлікти, інакше навіть найменша словесна перепалка матиме погані наслідки. Під забороною у повню будь-які фінансові операції. Зате у цей день радять провести генеральне прибирання, щоб вимести усе сміття з дому.

Також корисно на повний Місяць планувати сімейний бюджет (дехто навіть ворожить на гроші). Астрологи переконують: бажання, що озвучуються у цей день, принесуть швидкі зміни. Головне – налаштуватися на позитив та бути впевненим у собі.

А за два тижні настане Місяць молодий. Це час «згасання енергії». Люди відчуватимуть брак сил та слабкість. Як наслідок, у надто чутливих виникатимуть страхи та нав’язливі ідеї.

У молодик добре миритися, якщо в родині є конфлікт. Це час для себе – влаштування особистого життя, відпочинку, гарної поїздки. Хто хоче схуднути – найсприятливіший період для початку дієти.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися