«Миколаїв» вкотре поставив підніжку «Волині»
Україна

«Миколаїв» вкотре поставив підніжку «Волині»

31 березня 2021, 23:26
0
0
Сподобалось?
0

У середу ФК «Волинь» зіграв третій поспіль матч на рідному «Авангарді». На відміну від попередніх двох поєдинків, він завершився не дуже вдало для «хрестоносців». Підопічні Василя Сачка не змогли здолати «Миколаїв».

«Волинь» – «Миколаїв» – 0:0

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 15. Приймак, 26. Мартинюк, 93. Цюпа, 6. Войтіховський, 7. Протасов (34. Климець, 82), 98. Ляшенко (88. Хагназарі, 51), 16. Рябов, 10. Оринчак, 22. Коломоєць (17. Кобзар, 61).

«Миколаїв»: 12. Бубенцов, 33. Ульянов, 31. Порох, 4. Парцванія, 27. Кулинич (8. Мельничук, 25), 19. Нечипоренко, 77. Кушніренко – к (65. Росляков, 67), 17. Кравченеко, 9. Сула, 23. Одарюк, 7. Войцеховський (93. Паламар, 45).

Слід відзначити, що команда з Миколаєва завжди була незручним суперником для луцького клубу, а інколи взагалі фатальним, який у відповідальний момент підставляв підніжки «Волині» у найкритичніші моменти. Так було і минулого сезону, також можна згадати кінцівку сезону 1995-1996 років. Тоді команди також зустрічалися у Луцьку, й перемога давала «Миколаєву» хоча б теоретичні шанси на збереження прописки у вищій лізі. Натомість і «Волині» для збереження прописки потрібна була перемога. Після першого тайму лучани вигравали 2:0, але другий тайм провалили і поступалися з рахунком 2:3. Жирну крапку у тому матчі поставив Олег Федюков, зрівнявши рахунок просто таки божевільним голом. Нічия 3:3 стала убивчою для обох команд, і «Волинь», і «Миколаїв» залишили вищу лігу за підсумками сезону.

Нинішній матч хоч і не мав такого трагічного підґрунтя, бо «Миколаїв» не претендує на підвищення у класі та й виліт з першої ліги йому не загрожує, а «Волині» просто потрібно було брати свої очки. Проте гра у лучан не пішла. Увесь перший тайм команди провели без реальних нагод для взяття воріт. Хоча на початку матчу Владислав Войцеховський навіть забив у ворота «Волині», проте гол відмінив арбітр через положення поза грою.

У другому таймі симпатичніше дивилися гості, котрі часто з’являлися на половині поля лучан. Лмише наприкінці матчу «Волинь» пішла на фінальний штурм, апогеєм якого став удар Владислава Приймака у поперечину воріт гостей. І зрештою, нічийна гра, напевно, справедливо завершилася з нічийним результатом, який абсолютно нічого не змінює для «Миколаєва», а от «хрестоносці» можуть не дорахуватися втрачених двох очок на фінішній прямій.

Наступний матч лучани зіграють 5 квітня на виїзді з «Агробізнесом».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися