Україна

Силові структури поповнять 20 тисяч відставних офіцерів

14 травня 2014, 10:02
0
0
Сподобалось?
0

Понад двадцять тисяч патріотів - колишніх правоохоронців протягом останніх днів висловили бажання повернутися на службу заради збереження територіальної цілісності України та її незалежності, повідомляє прес-центр СБ України.

Про це розповів на зустрічі з ветеранами Центру спеціальних операцій перший заступник голови СБУ генерал-лейтенант  Василь Крутов. Він наголосив, що «для протистояння професійним найманцям іноземної держави, які мають багаторічний бойовий досвід і у яких відсутні моральні гальма, необхідне повне задіяння  усіх людських та матеріальних ресурсів».

Віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема висловив вдячність українському народу, який з розумінням поставився до тимчасового скорочення низки соціальних програм задля технічного переоснащення  і підтримки Збройних Сил та силовиків, що протистоять  безпековим загрозам та військовій агресії. «Досвід ветеранів-спецпризначенців зміцнить бойовий дух підрозділів і відсіч ворогу буде рішучою та професійною», - зазначив Ярема.

Офіцери-резервісти служитимуть за контрактом. Крутов підкреслив, що знайдуться справи й для тих, кому особисто стати до зброї не дозволить вік чи здоров'я: «У бойовому братерстві та готовності служити Вітчизні є великий потенціал спільної перемоги».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися