Наступ на Слов’янськ: під містом знищили тренувальний табір терористів і захопили Закотне
Україна

Наступ на Слов’янськ: під містом знищили тренувальний табір терористів і захопили Закотне

1 липня 2014, 19:37
0
2
Сподобалось?
2

Сьогодні зранку артилерія 25-ої окремої Дніпропетровської високо мобільної бригади знищила тренувальний табір терористів під Слов'янськом. В результаті атаки, за даними розвідки, яка побувала у зоні обстрілу після закінчення операції, вбито мінімум 250 бойовиків.

На території табору були облаштовані тир, кухня, в яку потрапили снаряди, випущені артилеристами. Серед загиблих, переважно кавказці. Тепер артилерія обстрілює нещодавно утворений табір бандитів поблизу Новоолександрівки.

Також сьогодні спецпідрозділи Нацгвардії ввійшли і взяли під контроль населений пункт Закотне, що знаходиться поблизу Слов'янська. Бої тривають, у планах військових звільнення ще двох стратегічних населених пунктів.

Тим часом у самому Слов'янську бойовики готуються до оборони міста. Як розповів на брифінгу у штабі АТО в Ізюмі виконувавч обов'язків міністра МВС Арсен Аваков, у терористів є 10 танків та кілька «Градів». Більшість техніки пройшла через кордон з боку РФ через захоплені бойовиками пункти пропуску в Ізвариному та Червонопартизанську. Також є танки зняті з п'єдесталів і відремонтовані на одному із заводів на Донбасі.

Відкритим залишається питання, як вони потрапили у Слов'янськ, адже уже більше місяця силовики рапортують про повну блокаду міста.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися