Військові та Нацгвардія підтверджують слова Гіркіна — сьогодні звільнили місто-супутник Слов’янська
Україна

Військові та Нацгвардія підтверджують слова Гіркіна — сьогодні звільнили місто-супутник Слов’янська

4 липня 2014, 18:01
1
1
Сподобалось?
1

Сьогодні підрозділи Збройних сил України спільно з Національною гвардією узяли під контроль Николаевку в Донецькій області. За даними групи «Інформаційний спротив», зараз в місті тривають заходи по фільтрації. Захоплена в полон велика кількість терористів, вилучена значна кількість зброї і боєприпасів.

Детальніше про хід боїв розповів у Фейсбук міністр МВС Арсен Аваков.

«Сили АТО ведуть бої з терористами у Миколаївці, у безпосередній близькості від Слов'янська. Квартал за кварталом, спільними діями збройних сил, Національної гвардії і спеціальних підрозділів МВС селище звільняється від бандитів зі зброєю», - написав аваков.

Також міністр дослівно передав доповідь генерала Нацгвардії Балана, керівника операції у Семенівці:

«Працюємо вже восьма годину. Нормально йдемо, хоч і повільно. Зате без втрат! Після вчорашнього жорсткого зіткнення опір терористів послабшав. «Київ-1» - особливо молодці сьогодні, другий день у боях, а поводяться дуже упевнено - задоволений, добре готові виявилися.

На території узятої під контроль лікарні велика кількість поранених, як бойовиків, так і мирних громадян, що звернулися по допомогу. Усіма займаються медики.

Виявили сто п'ятдесят жінок і дітей, що ховалися від терористів і війни в підвалі центру культури. Усім надали першу допомогу», - передав міністр слова генерала.

Також Аваков написав, що люди добре сприйняли появу українських силовиків, були раді і дуже доброзичливі. Жінок з дітьми планують до повної стабілізації ситуації евакуювати у Харківську область.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • поп
    поп

    Давит гнид колорадских

    4 липня 2014, 18:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися