На Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив військовому
Україна

На Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив військовому

11 серпня 2023, 10:37
0
-1
Сподобалось?
-1

На Камінь-Каширщині водій маршрутки, яка їхала із села Запруддя Сошичненської громади до Каменя-Каширського,  нагрубіянив військовому.

Про це написала у фейсбуці Марина Мартинюк, котра їхала разом із військовим у маршрутці.

 «В автобусі було багато людей, навіть стоячі, а на задньому сидінні сидів хлопець у військовій формі, із змученого обличчя було видно, що їде з фронту додому.

Щойно вщухли емоції після проїзду через Сошичне, зболене вчорашньою втратою Героя - Валерія Лошика, як в Нуйно на третій зупинці, де хотів вийти воїн, водій автобуса почав хамити йому про те, що той не попросив його зупинитися на зупинці.

Зрештою автобус зупинився і хлопець вийшов, а водій рвонув з місця далі. Солдат стукнув по автобусу і крикнув: «Ей, сумку віддай!».

Звичайно ж хамло-водій не зреагував і поїхав далі. Я вигукнула цьому нахабі: «Для чого ви це робите!». Той відповів: «Щоб не був такий розумний». І тут мене понесло: «А ви взагалі розумний, ви не бачите звідки їде людина, совість у вас є!» 

Чи то на мої слова, чи то здоровий глузд взяв гору, але водій зупинився і що ви думаєте... Викинув сумку воїна на дорогу за метрів 200 від зупинки і поїхав далі», - йдеться у дописі.

Жінка каже, що очевидцями цього інциденту було близько 20 людей, проте ніхто окрім неї не зробив зауваження водієві.

«В мене тремтіли руки і сльози душили горло, бо в автобусі було зо двадцять осіб крім мене, в тому числі й чоловіки, і жоден не заставив цього горе-водія повернутись назад, віддати сумку та вибачитись перед солдатом. Та що там... ніхто більш й словом не обмовився Чому має бути так? Бринить в моїй голові й досі. Ця ж дитина грудьми стояла на захисті нашого комфорту. А гурт людей дивився мовчки як війна зустріла його перед рідним порогом! Щось казати за такого водія взагалі зайве, бо воно всілось за кермо, на зручне сидіння і уявило себе богом доріг, точніше сказати - нелюд і взагалі в мене слів бракує!

 Але воїн виявився таки справжнім воїном і вже на Підцир'ї наздогнав автобус з друзями. Коли підійшли до вікна водія, риторика в нього одразу помінялась, з півслова все зрозумів і повернувся в Нуйно за сумкою», - обурюється волинянка.

Авторка допису зазначила, що біля військкомату, де військові зупиняли маршрутку, водій не зупинився, а в центрі міста швиденько всіх висадив і поїхав на автостанцію.

Вкінці допису жінка звернулася до воїна.

«Від себе хочу сказати цьому Воїну: «Дитино, я не знаю чий ти Син і як Тебе звати, але вибач нас за те, що так зустрів тебе рідний край, хай Всевишній стане над Тобою і своєю опікою вбереже від куль і зла, якнайшвидше повертайся додому назовсім, з перемогою!», - додала волинянка.

Тим часом у соцмережах опублікували фото водія маршрутки, який нагрубіянив воїну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися