«Віта, що ти наробила»: на Рівненщині  до смерті двох дітей може бути причетна мати
Україна

«Віта, що ти наробила»: на Рівненщині до смерті двох дітей може бути причетна мати

25 серпня 2023, 11:58
0
-2
Сподобалось?
-2

У Рівненській області знайшли мертвими двох рідних братів, віком 5 та 7 років. За даними місцевих ЗМІ, до їх вбивства може бути причетною мати.

Про це повідомили у поліції Рівненської області.

За даними слідства, до правоохоронців 23 серпня об 11:30 звернулась жителька Вараського району Рівненської області, яка повідомила, що у місцевому кар'єрі втопилося двоє дітей.

Поліція встановила особи загиблих. Це - двоє братів, віком 5 та 7 років. Правоохоронці відкрили провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство двох або більше осіб. Обставини трагедії встановлюються.

Місцеве видання "Радіо Трек" з посиланням на свої джерела пише, що до трагедії може бути причетною мати дітей. Жінка за професією вчителька, проте вона нібито мала проблеми зі здоров'ям.

Затримали матір двох хлопчиків

На Рівненщині затримали матір двох хлопчиків, 5 та 7 років, яких знайшли мертвими у водоймі.

Видання з посиланням на місцевих жителів зазначає, що жінка може бути причетна до загибелі своїх дітей.

"Кажу: Віта, що ти наробила? А вона каже: "Оксано, якщо ти хочеш знати правду, то я тобі скажу так – спочатку я їх вбила. А потім потопила", – розповідає про ті трагічні події місцева мешканка Оксана Федіна.

Хлопців намагався врятувати їхній батько, йому допомагав староста села Сергій Бойко.

"Ми приїхали, то вже Микола, тато, дістав і надавав першу медичну допомогу. А вона сиділа, посміхалася. Видно, що геть "поїхав дах". Ми її просили: скажи де друге? Вона не казала спочатку. Потім нам сказала, що вона кинула його далі. Ми десь 1,5 години качали дану дитину, але не врятували, на жаль. Десь через дві години Олег, знайомий мій, пірнув і дістав тіло другої дитини", – каже староста Сергій Бойко.

Інша місцева мешканка, Світлана Гузовата розповіла, що тіло другої дитини знайшли в очереті.

За інформацією видання, 6-річний Михайло та 7-річний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу. У цій же школі до грудня 2022 року їхня мати працювала вчителькою англійської мови.

Директор освітнього закладу Василь Савчук розповів, що торік, після шести років декретної відпустки, вона повернулася до роботи, проте часто брала лікарняні.

"Медична книжка була завірена, була печатка "допущено до роботи", все. Без медкнижки ми б не могли її допустити до праці. Я не лікар і не знаю... Коли ми з нею спілкувалися, вона сказала, що не може працювати, що у неї немає сили з усім цим не справляється і написала заяву на звільнення за власним бажанням", – зазначив директор школи.

Дітей поховали без матері. За інформацією "Суспільного", її затримали правоохоронці. Самі поліцейські поки деталі трагічної події не коментують і обіцяють розповісти все згодом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися