«Ми відповідатимемо», – Умєров застеріг росіян щодо ймовірних зимових ударів по енергетиці
Україна

«Ми відповідатимемо», – Умєров застеріг росіян щодо ймовірних зимових ударів по енергетиці

27 вересня 2023, 11:18
0
0
Сподобалось?
0

російські загарбники цієї зими можуть завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі України. Втім, у такому випадку наша держава буде відповідати.

Про це заявив міністр оборони України Рустем Умєров під час включення на CNN, інформує 24 Канал. Він вважає, що Україні потрібно більше зброї.

Так, глава оборонного відомства акцентував, що держава-терористка взимку зосереджуватиметься на завданні ударів по енергетичній інфраструктурі України.

Але ми будемо відповідати! – наголосив Умєров.

Щодо питань про зброю, яку отримує Україна від міжнародних партнерів, Умєров відповів, що на полі бою потрібно більше зброї, яка змінить ситуацію.

"Нам потрібно більше зброї, яка змінить гру... Сподіваюся, незабаром прибудуть багатоцільові винищувачі, і ми досягнемо прогресу. Нам потрібна ця зброя, щоб повернути території та мати перевагу на полі бою!" – сказав він.

Що кажуть в "Укренерго" про ймовірність відключення світла

За словами голови правління "Укренерго" Володимира Кудрицького, графіки відключення конкретних споживачів складаються саме на місцях, а не в "Укренерго". Він заявив, що вони не планують ніяких графіків відключень світла.

"Наразі хочу підкреслити, що ми ніяких графіків відключень не плануємо. І навіть факт їх оновлення Міністерством енергетики не означає, що вони будуть застосовані, ми просто маємо бути готові", – запевнив Кудрицький.

Зазначимо, що раніше Кудрицький пояснював, що нові графіки відключень – це оновлені списки споживачів на випадок, якщо будуть удари по енергосистемі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися