На Хмельниччині внаслідок ворожої атаки 8 січня 2024 загинули люди
Хмельниччина

На Хмельниччині внаслідок ворожої атаки 8 січня 2024 загинули люди

8 січня, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

Вранці 8 січня Хмельниччина стала одним із чотирьох регіонів України, які постраждали внаслідок ракетної атаки рф. У небі над регіоном захисники збили дві ракети, водночас відбулися і влучання, які призвели до загибелі двох людей.

Інформація щодо руйнувань ще уточнюється. Першим про це повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба.

"Працюють екстрені служби. На жаль, є один загиблий", – написав він близько 10:20.

Перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін у Facebook зазначив, що під час ранкової російської ракетної атаки Хмельниччина прокинулася від ударів.

За його даними, в області пролунало щонайменше шість вибухів. Чиновник також запевнив, що на місцях влучань працюють оперативні та рятувальні служби.

"Зберігайте спокій та утримуйтеся від фото- відеофіксування наслідків прильотів, допоки працюють екстрені служби. Деталі згодом", – додав він.

Після 10:45 у Хмельницькій ОВА повідомили, що під час повітряної тривоги сили ППО збили в регіоні дві російські ракети. Водночас ворог завдав ударів по об’єктах інфраструктури. На місці прильоту спалахнула пожежа, бійці ДСНС взялися її ліквідовувати.

"На превеликий жаль, маємо вже двох загиблих людей. І це велика втрата, бо відновити і відбудувати можна все, окрім людського життя", – зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що вранці 8 січня Росія атакувала Україну ракетами різних типів, які було запущено з понад десятка літаків. Під ворожим обстрілом були Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Харків та інші населені пункти в цих регіонах. Черговий воєнний злочин росіян призвів до жертв і постраждалих серед мирного населення, пошкодження та руйнування об’єктів цивільної інфраструктури.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися