Дорога до ремонту
Україна

За гроші на загиблого сина зробила дорогу в селищі

21 жовтня 2023, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Сосниця на Чернігівщині є вулиця, названа на честь загиблого на війні молодого воїна Владислава Грищенка. Вона розташована у віддаленому куточку селища і дорога на ній ґрунтова, розбита. Як піде дощ, то калюжі такі, що не пройти-не проїхати. Люди не раз просили зробити ремонт, та у місцевої влади ніколи на це не вистачало грошей. А нещодавно мати Героя допомогла її капітально відремонтувати.

Владислав Грищенко загинув влітку минулого року під час виконання бойового завдання у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. Йому не було й тридцяти. Коли згорьована мама отримала від держави грошову виплату, вирішила частину віддати на благо громади. Валентина Грищенко дала майже чотири мільйони будівельній організації, щоб зробили хорошу дорогу на вулиці, яку назвали на честь сина.

– Ця дорога буде як пам’ять майбутнім поколінням про мого Владислава, – розповіла вона.

Такою дорога стала після ремонту

Спеціальна техніка та фахівці-дорожники працювали кілька місяців. І зробили майже пів кілометра ідеального асфальтного покриття з розміткою. Місцеві зізнаються, що ніколи й не мріяли про таку сучасну трасу. Лишень гірко шкодують, що ціною життя молодого хлопця отримали такі блага. Люди низько вклонилися сусідці та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблого. А представники місцевої влади подякували матері за таку ініціативу, вручили квіти та грамоту.

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися