Що подивитись англійською з сім'єю на різдвяні канікули
Україна

Що подивитись англійською з сім'єю на різдвяні канікули

3 листопада 2023, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

Творці кожного серіалу намагаються порадувати своїх глядачів тематичними різдвяними серіями, вносячи свій скромний вклад у створення святкового настрою та атмосфери. Як же приємно дивитися їх всі - короткі, милі, смішні - під час зимових канікул або довгих вихідних.

Допоможіть вашій дитині відкрити захопливий світ англійської мови! Запишіться на курси англійської для дітей від Speak Well School, та спостерігайте, як ваш малюк росте та опановує англійську мову разом з нами.

Пропонуємо список хороших, на нашу думку, різдвяних серій популярних серіалів.

Friends

Our #1 choice: Season 3 Episode 10: "The One Where Rachel Quits" (1996) - Фібі турбується про долю зрізаних ялинок, які не встигають бути розпроданими на свята, і намагається врятувати їх. Росс продає печиво, щоб допомогти одній дівчинці-скауту, в той час, як Рейчел знаходиться перед непростим кар'єрним вибором.

Our #2 choice: Season 7 Episode 9: "The One with All the Candy" (2000) - Моніка готує шоколадні цукерки, щоб ближче познайомитися із сусідами по будинку, залишаючи смаколики у кошику за дверима; Росс робить надзвичайно сентиментальний подарунок для Фібі, в той час, як Рейчел з головою занурена у романтичні пригоди.

How I Met Your Mother

Our #1 choice: Season 2 Episode 11: "How Lily Stole Christmas" (2006) - Головні герої з нетерпінням чекають на святвечір, але через сварку з Тедом Лілі злиться і прибирає всі різдвяні декорації. Тим часом Робін турбується про застудженого Барні, а Маршал допомагає доставляти різдвяні дарунки.

Our #2 choice: Season 4 Episode 11: "Little Minnesota" (2008) - Робін тужить за своєю батьківщиною - Канадою, а Маршал за своєю - штатом Міннесота, і обоє знаходять розраду у тематичних пабах. Тим часом у місто приїжджає молодша сестра Теда, і той турбується через негативний вплив Барні на молоду дівчину.

The Big Bang Theory

Our #1 choiceSeason 7 Episode 11: "The Cooper Extraction" (2013) - на Різдво Шелдон Купер їде у Техас до своєї родини, а друзі, які лишаються у Каліфорнії, уявляють, яким би було їх життя, якби Шелдона ніколи не існувало (тема навіяна класичним різдвяним фільмом 1946 року "It's a Wonderful Life").

Our #2 choice: Season 2 Episode 11: "The Bath Item Gift Hypothesis" (2008) - Шелдон не святкує Різдво, розповідаючи нам про більш древній язичницький ритуал - Сатурналії. Пенні має різдвяні дарунки для Леонарда і Шелдона, змущуючи останнього ретельно підбирати належний презент у відповідь.

Modern Family

Our #1 choice: Season 1 Episode 10: "Undeck the Halls" (2009) - Філ і Клер хочуть "скасувати" Різдво через непорозуміння з дітьми. Джей намагається звикнути до нових культурних традицій святкування Різдва так, як звикли його нова дружина та син. Мітчел і Кем вперше знайомлять донечку із Сантою.

Our #2 choice: Season 7 Episode 9: "White Christmas" (2015) - Глорія організовує святкування Різдва у дерев'яному будиночку у лісі для великої родини, і всі дружньо мріють про сніг.

The Office

Our #1 choice: Season 2 Episode 10: "Christmas Party" ( 2005) - колектив щороку грає у секретного Санту, і Джим підготував дещо особисте для Пем, але в обмін подарунками втручаються обставини. Тим часом Майкл переживає, щоб різдвяна вечірка не виявилась нудною, і дозволяє вживання алкоголю в офісі.

Our #2 choice: Season 6 Episode 13: "Secret Santa" (2009) - Філіс наполягає на тому, що цього року вона має бути офісним Сантою, а Майкл невдоволений зміною традицій і конкуренцією. Тим часом в офіс проникають чутки про те, що їх гілку компанії можуть закрити, і святкування Різдва проходить в атмосфері очікування важливих новин.

The Simpsons

Our #1 choice: Season 31 Episode 10: "Bobby, It's Cold Outside" (2019) - у містечку Спрингфілд хтось масово краде з-під дверей щойно доставлені пакети, і це перед Різдвом, у час, коли всі замовляють подарунки. Тим часом Другий Номер Боб, що давно втік з в'язниці і впродовж багатьох сезонів мріє помститися Барту, влаштовується на роботу Санта Клаусом, і добрішає, вживаючись в роль.

My Little Pony: Friendship Is Magic

Our #1 choice: Season 6 Episode 8: A Hearth's Warming Tail (2016) - Старлайт Гліммер не хоче святкувати День домашнього вогнища (аналог Різдва), і Іскорка намагається її підбадьорити і довести, чому це свято таке важливе, розповідаючи - «Казку домашнього вогнища» (A Hearth's Warming Tale).

Peppa Pig

Our #1 choice: "Santa's Grotto" (2010) - мама і тато ведуть Пепу, її братика Джорджа та їх друзів на зимову ярмарку завітати до будиночка Діда Мороза (тут це Father Christmas, а не Santa Clause - на британський манір). Діти кажуть, які подарунки хочуть на Різдво, потім сім'я їде зустрічати Святвечір у гості до дідуся і бабусі. Ось скільки подій можуть вміститися у п'ять хвилин - саме стільки тривають епізоди Свинки Пепи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися