Англійська мова для дітей – тренд чи необхідність?
Актуально

Англійська мова для дітей – тренд чи необхідність?

24 листопада 2023, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

Володіння іноземними мовами відіграє дедалі більшу роль при пошуку роботи. Адже серед вимог до претендентів на добре оплачувану вакансію майже завжди зазначається знання іноземної, зокрема, англійської. І чим вищий мовний рівень претендента, тим більше у нього шансів. Тож англійська мова для дітей має стати частинкою повсякденного життя кожного маленького українця. У нашому матеріалі ми розглянемо основні моменти, на які варто звернути увагу при її вивченні. А також розберемося, чого не варто робити, аби не відбити у малечі бажання опановувати іноземну мову. 

Уроки онлайн чи офлайн, ідивідуальні чи у групах?

Нині відкривається дедалі більше шкіл для вивчення англійської мови. Батьки мають змогу обрати зручну для себе та своєї дитини форму занять. І чим раніше ви залучите ваше дитя до вивчення іноземної, тим краще. Якщо ваша малеча не дуже любить комунікувати з іншими, то може займатися з вчителем індивідуально. А коли дитина легко вливається у колектив і їй цікаво співпрацювати з іншими, то заняття у групі будуть лише на користь. Адже вона зможе опановувати мову на практиці – спілкуючись з іншими учнями. Головне при цьому звернути увагу на те, що у групах обраної вами мовної школи повинно бути до шести учнів. Аби урок не перетворився на гармидер.

А ще усе більшої популярності у всьому світі, і Україна – не виняток, набуває навчання онлайн. Побутує думка, що при такому підході дитина не зможе ефективно засвоїти матеріал, відволікатиметься. Так, звісно. Але відсутність концентрації уваги в учнів буває і при офлайн-навчанні. Та очевидним плюсом віддаленого навчання є економія часу на доїзд до школи. Батькам це значно зручніше. До того ж, коли малеча перебуває у знайомому середовищі, з батьками, їй спокійніше і легше концентруватися на новій інформації. Тоді вона не відволікається на сторонні речі. Відомо, що комфортна і безпечна обстановка сприяє кращому засвоєнню інформації.

Як обрати хорошу школу для навчання

Варто звернути увагу, які методи і принципи використовує та чи інша школа у навчанні. У якому приміщенні проходять уроки. Чи там чисто, затишно світло. Який рівень кваліфікації викладачів – зазвичай можна відвідати перше заняття разом з дитиною. Як зацікавлюють вихованців до вивчення мови. Школа не має базуватися на принципі більше – значить, краще. Обирайте тих, хто дає інформацію дозовано: потрошку лексики, граматики, аудіювання та письма. Дитина має зацікавитися, а не одразу втомитися. Дуже ефективними під час вивчення англійської мови є ігри, змагання та конкурси, співи. Виконуючи улюблені пісні, малеча легко засвоює нові слова та фрази.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися