Трагедія для Збройних Сил України:  загинув помічник Залужного Геннадій Частяков
Україна

Трагедія для Збройних Сил України: загинув помічник Залужного Геннадій Частяков

6 листопада 2023, 20:51
0
0
Сподобалось?
0

На Київщині, в селі Чайки, в себе вдома внаслідок вибуху гранати загинув 39-річний військовий, помічник Валерія Залужного майор Геннадій Частяков. Його 13-річного сина важко травмовано.

Геннадій прийшов з подарунками на день народження. 

Дружина загиблого помічника Залужного Частякова каже, що граната, яка вибухнула в руках її чоловіка, була в подарунковому пакеті, який той приніс додому.

За даними джерела УП, у подарунковому пакеті були пляшки спиртного та подарункові чарки у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

«Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.

В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині…

З початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для мене надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним Силам України і боротьбі з російською агресією.

Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Вічна памʼять!» - написав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Поліція документує наслідки необережного поводження з боєприпасами, внаслідок якого загинув військовослужбовець

Трагедія трапилася у житловому комплексі в с. Чайки на Київщині. Після отримання повідомлення про вибух, поліція терміново прибула на місце події.

За попередньою інформацією, внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів.

Поліція працює на місці події. Розпочато кримінальне провадження за фактом загибелі людини та незаконного поводження з боєприпасами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися