Кваліфікований догляд за літніми людьми надасть будинок для людей похилого віку в Києві. «Перлина»
Україна

Кваліфікований догляд за літніми людьми надасть будинок для людей похилого віку в Києві. «Перлина»

28 грудня 2023, 09:56
0
0
Сподобалось?
0

Дні складаються в тижні й місяці, а роки — в десятиліття. Поступово і непомітно, але невблаганно настає «осіння пора» життя, коли фізичні можливості слабшають, а пам'ять набуває виключно вибіркового характеру. З кожним прожитим днем повсякденність людей похилого віку стає усе складнішою. Українці з особливими потребами, які досягли похилого віку, потребують особливого ставлення та піклування. Часто вікові хвороби посилюються — і тоді потрібна постійна компетентна патронажна та медикаментозна допомога.

Але що робити й куди звертатися, якщо в сім'ї немає медиків і катастрофічно не вистачає вільного часу, щоб адекватно дбати про матір чи батька, бабусю чи дідуся? Адже державні установи переповнені, а кадрів бракує. З усією відповідальністю заявляємо, що в регіоні Київська область професійні послуги доглядальниці та кваліфікований догляд за літніми людьми надає приватний будинок для людей похилого віку в Києві «Перлина». Це установа з хорошою репутацією. Персонал стриманий і делікатний. Усі «сестри милосердя», які працюють у пансіонаті, мають усі необхідні якості для успішної роботи, що є для них не просто засобом заробітку, а й можливістю гуманітарної реалізації.

Скільки коштують послуги доглядальниці в Києві?

Зазначимо, що ціна на місячне розміщення найнижча — розцінки сформувалися ще до того, як розпочалася повномасштабна війна в Україні. Вартість лише мінімально змінилася за останні роки та місяці, коли політичні та соціальні випробування призвели країну до жорсткої кризи в економічній сфері. Зважаючи на це, адміністрація приватного геронтологічного санаторію дотримується прайсу, який цілком прийнятний для більшості українських громадян.

Що входить до послуг доглядальниці?

  • • Гігієнічна опіка, починаючи з умивання, розчісування та закінчуючи таким важливим моментом, як профілактика пролежнів для післяопераційних хворих і тих, хто не встає.
  • • Зміна підгузків, регулярна заміна постільної та нижньої білизни.
  • • Підтримка чистоти у житловій кімнаті. Щоденне вологе прибирання та провітрювання житлового приміщення.
  • • Виконання інфузійного лікування персональною чи черговою медсестрою. Інфузійна терапія (уколи, крапельниці) важлива та відповідальна частина медикаментозного оздоровлення.
  • • Контроль прийому ліків згідно з графіком, складеним лікарем.
  • • Допомога у прийомі їжі, подача страв до кімнати для підопічних, яким призначено постільний режим. Годування «з ложечки» лежачих хворих, які втратили самостійність у цьому питанні, для тих, хто переніс інсульт, інфаркт, ЧМТ (черепно-мозкову травму), хірургічне втручання на внутрішніх органах, складну операцію, ендопротезування.
  • • Допомога підопічним під час променаду. Щоденні прогулянки або просто перебування на свіжому повітрі для тих, хто не має змоги ходити навіть за допомогою ходунків і милиць, допоможуть здійснити доглядальниці. Це дуже важливий аспект підтримки стабільного самопочуття та програм із реабілітації ослаблених пацієнтів.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися