Лікує всі хвороби у людей зрілого віку
Україна

Лікує всі хвороби у людей зрілого віку

9 лютого, 13:29
0
0
Сподобалось?
0

Цей напій здатен лікувати серце, нерви, шлунок та кишківник, підвищувати імунітет і запобігати патогенним захворюванням.

Кефір вкрай корисний для всіх людей після 50 років. Лікарі пояснюють, що з віком функції організму сповільнюються, йому потрібна додаткова підтримка. І кефір здатен із цим упоратися на відмінно. 

За рахунок вмісту корисних бактерій напій позитивно впливає на здоров’я кишківника, серцево-судинної системи та підвищення імунітету.

 Корисні бактерії та пробіотики напою здатні боротися з патогенними захворюваннями.

Розповідаємо, яка користь кефіру для загального здоров’я нашого організму і кому його вживати не слід.

Яка користь кефіру для організму

Покращення мікрофлори кишківника. Якщо мікрофлора кишечника збалансована, то вона забезпечує 80% загального імунітету організму. А кефір здатен покращити баланс корисних бактерій і зміцнити імунну систему. Бо цей напій містить аж 50 корисних мікроорганізмів, які також впливають на травлення, знижують холестерин, сприяють виробленню вітамінів. 

Потужна протимікробна дія. Пробіотичні бактерії, які містяться в напої, здатні запобігати утворенню та розмноженню шкідливих мікроорганізмів у кишечнику. Саме вони провокують такі захворювання, які кандидоз, інші грибкові хвороби, захворювання сечовивідної системи, часті ГРВІ.

Зміцнення кісток і профілактика остеопорозу. Кефір – це потужне джерело фосфору, калію й вітаміну К2, який сприяє засвоєнню кальцію. Тому напій запобігає розвитку остеопорозу і дефіциту кальцію. Його варто включити в раціон усім, кому за 50, вагітним жінкам, підліткам і тим, хто має дефіцит кальцію. Але варто вживати кефір, що має жирність 2,5-3,5%, інший не принесе жодної користі для кісткової тканини.  

Нормалізація рівня цукру в крові. Цей напій не зашкодить людям, які хворіють на діабет ІІ типу. Кефір хоч і має цукри у складі, проте здатен нормалізувати рівень цукру і знижує ризики захворювання на діабет.

Користь для серцево-судинної системи. Кефір містить вітамін К2, що нівелює ризики утворення тромбів. А полісахариди, що містяться в напої, здатні унормувати артеріальний тиск і рівень холестерину в крові. Тому кефір може протистояти багатьом серцево-судинним захворюванням.

Кому не можна пити кефір

Не варто пити кефір на "голодний" шлунок, бо він здатен пошкодити його слизову оболонку. І худнути на кефірній дієті також вкрай небезпечно для здоров’я шлунково-кишкового тракту.

Напій не можна пити тим людям, що мають підвищену кислотність шлунку, він може спровокувати гастрит.

Лікарі не радять кефір хворим на виразку шлунку, панкреатит і хвороби дванадцятипалої кишки.

Не слід пити більше 250 мл напою на день, для дорослої людини цієї норми буде цілком достатньо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися