В Україні більше не відзначатимуть 23-є лютого
Україна

В Україні більше не відзначатимуть 23-є лютого

24 серпня 2014, 11:27
0
4
Сподобалось?
4

Сьогодні у Києві відбувся військовий парад на честь 23-ї річниці Дня Незалежності України. Зі святковою промовою до співвітчизників звернувся Президент Петро Порошенко. У ній він повідомив, що в Україні більше ніколи не відзначатимуть День захисника Вітчизни 23-го лютого, оскільки її відзначає і країна, яка веде агресію проти нашої держави. Саме ж свято захисника, за словами Петра Порошенка, залишиться, тільки для нього оберуть більш підходящу дату.

«За останні шість місяців у важких виснажливих боях народилося нове українське військо. Воно сильне не лише зброєю та хистом, але й потужним патріотичним духом. Словосполучення «захисник Вітчизни» перестало бути абстрактним ритуальним висловом. Воно наповнилося конкретним змістом.

В багатому на подвиги літописі українського воїнства безліч битв і дат, гідних стати Днем захисника Вітчизни. Я наголошую, Україна більше ніколи не відзначатиме це свято за військово-історичним календарем сусідньої країни. Ми будемо шанувати захисників своєї Батьківщини, а не чужої!», - наголосив Порошенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися