Окупанти відбирають приміщення у Меджлісу кримсько-татарського народу
Україна

Окупанти відбирають приміщення у Меджлісу кримсько-татарського народу

17 вересня 2014, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Організації, серед яких Меджліс кримськотатарського народу, благодійний «Фонд "Крим», газета «Авдет», повинні протягом доби звільнити приміщення по вулиці Шмідта у центрі Сімферополя.

Така постанова суду, яку зачитав 17 вересня главі «Фонду «Крим» Ризі Шевкієву судовий пристав-виконавець Міжрайоного відділу судових приставів по виконанню особливих виконавчих проваджень Управління федеральної служби судових приставів по Республіці Крим, передає кореспондент «Крим.Реалії».

Інакше, майно, що залишилося у будівлі, загрожують заарештувати, а всередину нікого більше не пустять, заявили пристави.

Як сказано в документах, які вручили Шевкієву, основою для виселення є виконавчий лист, виданий Центральним райсудом Сімферополя 15 вересня, по справі № 2-1688/14.

У його резолютивній частині вказано, що БО «Фонд «Крим» заборонено «здійснювати повноваження власника в частині користування і розпорядження майна, що належить йому, у тому числі здачі в укладення яких-небудь договорів яким-небудь чином відносно цього майна, що знаходиться за адресою в Сімферополі : вул. Жидкова, 40/Крилова, 117; вул. 8 Березня, 34; вул. Ялтинська, 155, кв. 3; вул. Кримських партизанів, 23, кв. 44; вул. Київська, 92-а, кв. 34; вул. Желябова, 37/8, кв. 88; вул. Шмідта, 2».

У разі невиконання вироку суду або іншого судового акту глава Фонду може притягати до кримінальної відповідальності.

Крім того, за позовом «прокуратури» Криму «на захист інтересів невизначеного кола осіб до благодійної організації «Фонд «Крим» заарештовані рахунки організації в «Владикомбанку». Також фонду заборонено відкривати нові рахунки.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися