На Луганщині бойовики вбили двох жінок і дівчинку, а потім намагалися знищити слідчо-оперативну групу, щоб замести сліди
Регіони

На Луганщині бойовики вбили двох жінок і дівчинку, а потім намагалися знищити слідчо-оперативну групу, щоб замести сліди

11 січня 2015, 09:19
0
0
Сподобалось?
0

На Луганщині бойовики обстріляли з систем залпового вогню село Кряківка. Вогонь з «ГРАДів» бойовики вели з третьої до шостої ранку. Декілька снарядів влучили на приватне подвір'я та у будинок. На місці від численних осколкових поранень загинули двоє жінок та дитина.

За інформацією прес-служби міліції Луганщини, на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи Новоайдарського райвідділу міліції на чолі з начальником райвідділу полковником Сергієм Ковальовим. Правоохоронці звернулись за допомогою та прикриттям до військовослужбовців 12 батальйону територіальної оборони «Київ». Також на допомогу виїхали і бійці батальйону «Айдар». Із собою правоохоронці взяли й продукти харчування для місцевих мешканців.

Прибувши на місце події, на подвір'ї будинку, який знаходиться на околиці селища, правоохоронці виявили тіла загиблих - 14-річної дівчинки та її 64-річної бабусі, а у будинку було виявлено тіло загиблої 50-річної матусі. Ця родина місяць потому поховала власника будинку, батька дівчинки.

Під час роботи співробітників міліції на місці події, в лісосмузі, на відстані приблизно 500 метрів, військовослужбовці помітили танк бойовиків, який готувався завдати удару по будинку, на подвір'ї якого знаходилась слідчо-оперативна група. Через декілька хвилин бойовики з кулеметів почали обстрілювати правоохоронців.

Але військовослужбовці 12 батальйону територіальної оборони «Київ» та бійці «Айдару» дали бойовикам гідну відсіч, тим самим надали можливість правоохоронцям провести слідчі дії, вилучити речові докази, та вивезти тіла загиблих жінок. З місця події вилучено уламки артилерійських снарядів. В результаті обстрілу жертв та постраждалих серед правоохоронців та військових немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися