У Харкові вибухнула машина комбата «Слобожанщини» — під машину заклали дві магнітні міни
Регіони

У Харкові вибухнула машина комбата «Слобожанщини» — під машину заклали дві магнітні міни

6 березня 2015, 15:17
0
0
Сподобалось?
0

У Харкові на Салтівці стався вибух у мікроавтобусі командира батальйону міліції спеціального призначення «Слобожанщина». Авто було припарковане біля одного з житлових будинків. В результаті вибуху поранення отримали командир «Слобожанщини» Андрій Янголенко і його дружина Інна.

«Слава богу вони отримали не значні поранення що не загрожують життю. Слідство розглядає ряд версій, основна з яких терористичний акт стосовно командира спецпідрозділу міліції, який боровся з терористами на території Луганській та Донецької областей. Андрій Янголенко і його брат Сергій служили у Харківському «Беркуті» і в листопаді 2013 роду відмовилися їхати на Майдан бити протестуючих, за що були негайно звільнені з міліції. Після перемоги Майдану, коли в Донецькій і Луганській областях почалося повальне зрадництво і здача інтересів України, мені порекомендували братів Янгеленко як справжніх патріотів України. Міністр МВС Арсен Аваков призначив Андрія і Сергія Янголенко командирами спецпідрозділів міліції «Слобожанщина» та «Харків 1», в які були набрані патріоти, що дозволило миттєво переломити ситуацію з боротьбою з сепаратизмом у Харкові», – розповів у «Фейсбук» радник міністра МВС Антон Геращенко.

МВС кваліфікувало вибух як теракт. Для підриву машини використовувались російські міни. Одна з них не спрацювала. Фпхівці готуються до її знешкодження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися